fbq
Iida Vainio ja Christian Heljanko

Christian Heljanko houkutteli Iida Vainion hotelliin – näin Tapparan maalivahti reagoi Seiskan yhteydenottoon

Lappeenrantalainen Iida Vainio ponnahti julkisuuteen reilu vuosi sitten, kun hän oli helmikuussa 2022 Helsinki-Vantaan lentoasemalla vastassa Pekingissä olympiakultaa voittaneita Leijonia. Kultamekostaan tunnettu Iida otti hiljattain yhteyden Seiskaan kertoakseen kokemuksistaan 31. maaliskuuta 2021. Hän oli tuolloin 17-vuotias.

– Olin jo silloin tosi kova lätkäfani ja jälkikäteen ajatellen ihan liian naiivi. En yhtään tajunnut, missä mennään, kun minut houkuteltiin hotellihuoneeseen, Iida aloittaa kertomuksensa Seiskalle.

Iida väittää viestitelleensä jo 16-vuotiaasta lähtien Tapparan mestarimaalivahdin Christian Heljangon kanssa. Seiska on nähnyt kaksikon välistä viestittelyä tammikuusta 2020 lähtien, jolloin Iida oli vasta 16-vuotias ja tähtivahti Christian 22.

Keskustelu kaksikon välillä käynnistyy uudelleen 31. maaliskuuta 2021. Aloite tulee Christianilta, joka kertoo Iidalle olevansa parhaillaan tulossa Tapparan kanssa Oulusta Lappeenrantaan. Tamperelaisilla oli seuraavana päivänä vierasottelu SaiPaa vastaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kohublondin tilitys Seiskassa: Tappara-tähti houkutteli alaikäisen Iida Vainion hotellihuoneeseen

Iida tuli tunnetuksi vuosi sitten ollessaan Helsinki-Vantaalla vastassa olympiakultaa voittaneita Leijonia.
Iida tuli tunnetuksi vuosi sitten ollessaan Helsinki-Vantaalla vastassa olympiakultaa voittaneita Leijonia.

Samassa yhteydessä tähtikiekkoilija myös utelee, asuuko Iida yksin. Nuori tyttö kummeksuu kysymystä, mutta Heljanko kuittaa sen huumorilla ja kertoo, että olisi voinut pistäytyä ”tupatarkastukselle”.

Ammattikiekkoilija ehdottaa vastavuoroisesti Iidalle tupatarkastuksen tekemistä hänen hotellihuoneeseensa, mihin Iida vastaa myöntävästi.

Viesteissään Christian harmittelee, kuinka Tapparan hieroja päivystää hotellikäytävällä vaikeuttaen näin kaksikon salaista tapaamista. Tähtipelaaja antaa kuitenkin tarkat ohjeet siitä, mihin aikaan käytävä hiljenee ja kuinka Iidan tulisi toimia.

Christian Heljanko torjui viime keväänä Tapparan Suomen mestariksi. Helmikuussa hänet valittiin CHL:n parhaaksi pelaajaksi tamperelaisten voitettua Euroopan-mestaruuden.
Christian Heljanko torjui viime keväänä Tapparan Suomen mestariksi. Helmikuussa hänet valittiin CHL:n parhaaksi pelaajaksi tamperelaisten voitettua Euroopan-mestaruuden.

Salainen operaatio: Näin alaikäinen Iida Vainio pääsi tähtimaalivahdin hotellihuoneeseen – Christian Heljanko antoi yksityiskohtaiset ohjeet

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska tavoitti Christian Heljangon, joka vaikutti hätkähtävän Seiskan reportterin esitellessä itsensä.

– No päivää…

Olemme nähneet viestit, joissa houkuttelet 17-vuotiasta Iida Vainiota luoksesi hotellihuoneeseen Lappeenrannassa keväällä 2021. Miten kommentoit?

– No mulla ei ole nyt kyllä tähän mitään sanottavaa. Että kiitos vaan soitosta ja tota, kiitos ja tota näkemiin, hätääntyneeltä kuulostava Christian takeltelee.

Seiskan soittoa hätkähtänyt Christian Heljanko ei ollut juttutuulella.
Seiskan soittoa hätkähtänyt tähtivahti Christian Heljanko ei ollut juttutuulella.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Iidan mielestä kohtelit häntä kylmästi, kun annoit olettaa enemmän eikä sinusta enää myöhemmin kuulunut mitään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ei mulla ole mitään sanottavaa tähän koko hommaan. Kiitos vaan, Christian kuittaa.

Saiko tyttöystäväsi tietää tästä?

– Ei, siis ei mulla ole tähän mitään sanottavaa. Niin kiitos!

Christian Heljanko.

Christian lyö luurin korvaan. Hän ei kuitenkaan kertaakaan kiistä tapahtumia.

Iida Vainio tilittää kohutusta illasta Tappara-tähden hotellihuoneessa: Sain myöhemmin kuulla, että hänellä on tyttöystävä

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.