fbq
Aino Rossi on somevaikuttaja.

Bloggaajakaunotar Aino Rossi paljastaa: Tämän takia perheeni ei esiinny somessa!

Helsinkiläisen Aino Rossin, 27, työnkuvaan somevaikuttajana kuuluu kuvausmallina oleminen, video- ja kuvaeditointi, kuvaaminen, laskuttaminen, kirjoittaminen... Lista on loputon.

Aina muotia rakastaneen Ainon tie somevaikuttajaksi alkoi kymmenen vuotta sitten. Eräänä halloween-iltana hän päätti avata blogin, jonne jakoi omaksi ilokseen somekuvia. Kuvat hän otti isänsä digikameralla.

Vaatemyyjästä sometähdeksi! Fanit tuijottivat bloggaajakaunotar Aino Rossia työpaikalla – ”Häiritsi työntekoa!”

Yläasteesta asti Ainolla oli ollut vaikeuksia päättää, mikä hänestä tulisi isona. Luovat alat kiinnostivat, mutta keskiarvo ei riittänyt taidelukioon. Hän päätyi opiskelemaan parturi-kampaajaksi.

Ainon jokainen työpäivä on erilainen. Aika kuluu videoiden editointiin, juoksevien asioiden hoitoon ja kuvausjärjestelyihin.
Ainon jokainen työpäivä on erilainen. Aika kuluu videoiden editointiin, juoksevien asioiden hoitoon ja kuvausjärjestelyihin.

– Se että ei saa koulusta hyviä arvosanoja, ei tarkoita sitä, etteikö voisi olla hyvä ja fiksu, Aino kertoo.

Näin hurjasti sometähti Aino Rossi tienaa – ”Hinnastoni lähtee 1000 eurosta!”

Ei ole aihetta, jota Aino ei jakaisi seuraajilleen. Fanit pääsivät kurkistamaan viime kesänä somen kautta jopa Ainon ja hänen miehensä Samuelin häihin. Perheestään hän ei kuitenkaan kerro somessa, koska hänen siskonsa ja vanhempansa ovat Ainon mukaan ”antisomettajia”.

”Työllistän mieheni!” Bloggaajakaunotar Aino Rossi ja Samppa-rakas yhteiskuvassa!

– Joskus seuraajat kysyvät, olenko hylännyt perheeni, koska he eivät esiinny somessa. Perheeni on kuitenkin parasta vastapainoa tälle ammatille. On ihana mennä vanhempien luokse ja irrottautua hetkeksi somemaailmasta.