fbq
Kotimaa
15.12.2021 16:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kristian Wallin, Timo Korhonen
Blind Channel
Blind Channel Seiskalle Emma-ehdokkuuksistaan: "Vihdoin saadaan s**tana tunnustusta!"
Kotimaa
15.12.2021 16:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kristian Wallin, Timo Korhonen

Musiikkialan Emma-palkinnot jaetaan menestyneille suomalaisartisteille sekä yhtyeille jälleen ensi vuoden puolella. Gaalassa jaetaan tunnustuksia myös taustajoukoille, kuten albumien ja kappaleiden tuottajille.

Tänä vuonna Suomea menestyksekkäästi Euroviisuissa edustanut Blind Channel iloitsi saamastaan ehdokkuudesta sekä vuoden rock-, että vuoden biisi -kategorioissa.

- Vihdoinkin saadaan saatana tunnustusta, niin onhan tämä kivaa, yhtyeen toinen laulaja Niko Moilanen kommentoi suorasanaisesti tuntemuksiaan.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelussa Blind Channel: ”Mitkään sanat eivät voi enää satuttaa”

Yhtyeessä laulava ja kitaraa soittava Joel Hokka halusi myös näpäyttää gaalan tuomaristoa.

- Kyllä kaikkien näiden vuosien jälkeen, minusta on ihan mahtavaa, että he viimein tajusivat. 

Blind Channel on tehnyt musiikkia aktiivisesti jo vuodesta 2013 lähtien. Bändiin kuuluu Nikon ja Joelin lisäksi kitaristi ja taustalaulaja Joonas Porko, rumpuja paukuttava Tommi Lalli, perkussioista vastaava Aleksi Kaunisvesi, sekä basisti Olli Matela.

Lue myös:Blind Channelin Joel ja Niko avoimina Seiskalle – raju tausta koulukiusattuina!

Blind Channel on ollut Emma-ehdokkaana myös vuoden 2018 Emma-gaalassa.
Blind Channel on ollut Emma-ehdokkaana myös vuoden 2018 Emma-gaalassa. 

Tuoreita ehdokkuuksiaan bändi aikoo juhlia isosti heti tulevana viikonloppuna.

- Meillä on yhtiön pikkujoulut laivalla ensi lauantaina. Me vedämme siellä keikan ja sitten käymme läpi, että mitä tänä vuonna on oikein tapahtunut. Katsotaan kuinka Edelmanniksi se touhuu oikein kärjistyy, pojat hymyilevät viitaten Samuli Edelmannin kuuluisaan risteilykohuun, jonka mukaan hän hyppäsi aikoinaan laivan kannelta mereen. 

- Meillä on vielä kaksi keikkaa tällä viikolla. Nyt pitää vetää, kun se on vielä mahdollista. Kohtahan kaikki taidetaan taas sulkea, Joel harmittelee koronarajoitusten kiristyksiä.

Lue myös: Hupsistakeikkaa! Huoltoasemapysähdys kävi Blind Channel -muusikolle kalliiksi: "Olen harmistunut, mutta en voi lopettaa nauramista"

Tämän viikon tiivis keikkatahti ei ole Nikon mukaan läheskään samalla tasolla kuin esimerkiksi viime viikonloppuna. Tuolloin bändi veti kahdessa päivässä yhteensä neljä konserttia.

- Pakko graindata, Niko toteaa.

Graindaamisella tarkoitetaan slangikielellä kovan työn tekemistä saavutustensa eteen.

Joel Hokka (vas.) ja Niko Moilanen jutustelivat lehdistölle Euroviisu-matkansa jälkeen. Blind Channel sijoittui kisoissa kuudenneksi.
Joel Hokka (vas.) ja Niko Moilanen jutustelivat lehdistölle Euroviisu-matkansa jälkeen. Blind Channel sijoittui kisassa kuudenneksi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »