fbq
Kotimaa
12.07.2021 20:17
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Blind Channel
Hupsistakeikkaa! Huoltoasemapysähdys kävi Blind Channel -muusikolle kalliiksi: "Olen harmistunut, mutta en voi lopettaa nauramista"
Kotimaa
12.07.2021 20:17
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Suomea euroviisuissa edustaneen Blind Channel -yhtyeen basisti Olli Matela kertoo ikävästä sattumuksesta Instagram-tilillään ja pyytää seuraajiensa apua. Blind Channel edusti kotimaataan viisulavoilla Dark Side -kappaleellaan tuoden mukanaan Suomelle kaikkien aikojen toisiksi parhaan euroviisusijoituksen.

Kansainvälisen sopimuksen euroviisufinaalin kynnyksellä solminut Blind Channel pääsee tänä kesänä kiertämään kotisuomessa koronarajoitusten purkautuessa. Yhtye aloitti kesäkiertueensa viime viikonloppuna.

Lue myös: Euroviisuehdokas Blind Channel aikoo valloittaa maailman: ”Nyt on aika nousta seuraavalle tasolle!” – sai tuekseen kansainvälisen levy-yhtiön! 

Hupsista huoltoasemalla

Olli on kuvaillut tarinat-osiossa matkaansa Kajaanin-keikalta kotiinsa Ouluun. Valitettavasti ilman sattumuksia matka ei sujunut. Tarinat ovat nähtävillä vuorokauden niiden julkaisusta.

– Me olimme ajamassa takaisin kotiin Kajaanista, kun meidän piti pysähtyä läheiselle huoltoasemalle ja minä tavallaan unohdin bassoni automme katolle, Olli aloittaa englanninkielisen kirjoituksensa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olli Matela (@ollimatela)

Simba lähti matkalleen

Tarinoista selviääkin, että Ollin basso on joko Simba-merkkinen tai muusikon itsesä Simbaksi nimeämä. Basisti kertoo tarinoissaan myös, ettei huomannut heti, mitä oli päässyt käymään, vaan tilanne sai jatkua sellaisenaan hyvän tovin.

– Menimme eteenpäin noin 60 kilometriä, ennen kuin tajusin, että jotain puuttuu. Ajoimme takaisin ja yritimme löytää sitä, mutta emme onnistuneet etsinnöissä, Olli summaa.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelussa Blind Channel: ”Mitkään sanat eivät voi enää satuttaa”

Basistin harmitus onkin suuri, mutta onneksi hän on löytänyt asiasta myös valoisampia puolia.

– Olen erittäin harmistunut, mutta samalla en voi lopettaa nauramista, koska tämä on hauskinta paskaa ikinä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olli Matela (@ollimatela)

Haluaa kultansa kotiin

Lopuksi viisukisaaja esittää vielä toiveen Instagram-seuraajilleen.

– Joten jos joku näkee kyseisen basson pensaikossa tai verkossa myytävänä, voisitteko ilmoittaa minulle. Tuodaan kulta kotiin! Arvostaisin suuresti, Olli kirjoittaa mustan sydämen kera. 

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat laulajat Niko Vilhelm ja Joel Hokka, rumpali Tommi Lalli, kitaristi Joonas Porko, basisti Olli sekä sampleja ja perkussioita soittava Aleksi Kaunisvesi.

Lue myös: Samoilla silmillä Suomeen! Blind Channel -viisutähdet paljastavat: ”Biletimme läpi yön!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »