BB-Arttu vahvistaa eron BB-Ellasta – näin hän selittää BB-Sasan kanssa julkaisemaa kohukuvaa

Kotimaa | 26.02.2021 06:02

Big Brotherista tuttu Ella Toivainen, 23, kertoo tuoreimmassa Seiskassa lopettaneensa paljon puhutun suhteen BB-Artun kanssa.

Seiskan tavoittama Arttu vahvistaa, etteivät he enää tapaile Ellan kanssa.

– BB-talo oli sellainen kolmen kuukauden pilvilinna, josta ulos tullessa arki tulee vastaan. Meillä on suuri välimatka, sekä aivan erilainen elämäntyyli ja arki.

Lue myös: Big Brother -kaunotar Ella Toivainen täräyttää: Romanssi ohi Artun kanssa!

Jokin aika sitten Arttu julkaisi kohutun kuvan läheisissä tunnelmissa BB-Sasan kanssa. Artun mukaan kuvan taustalla oli vitsi ja ihmisten provosoiminen.

– Uskon minut tuntevien ihmiset tietävän, että vain härnään netin spekuloijia. Ellan huumorintajun tuntien luulen hänen reagoineen kuvaan sanomalla, että voi v*tun Arttu. Kyllä hän vitsin ymmärtää!

BB-talossa syntynyt pari tapaili toisiaan vielä tovin ohjelman jälkeen. He viettivät muun muassa yhteisen uudenvuoden.
BB-talossa syntynyt pari tapaili toisiaan vielä tovin ohjelman jälkeen. He viettivät muun muassa yhteisen uudenvuoden.

Lue myös: BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Arttu vakuuttaa, ettei hänen ja Ellan tapailu ollut tekaistua.

– Emme vetäneet roolia. Hommat etenivät omalla painollaan tunteiden mukana. Talossa nähdyt asiat olivat aitoja, eikä siellä pysty kolmea kuukautta teeskentelemään.

– En ole mistään vihainen tai katkera, sillä Ella on mahtava ihminen. Toivon, että olemme kavereita jatkossakin. Välitän hänestä paljon, Arttu summaa tunteitaan.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!