fbq
Telkkari
04.12.2020 15:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”
Telkkari
04.12.2020 15:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Big Brotherissa kolmanneksi sijoittunut Arttu kohtasi tekemisensä heti talosta poistuttuaan.

Artun ja aikaisemmin talosta häädetyn Ellan erittäin läheiset välit nousivat kauden puhutuimmaksi aiheeksi. He kiehnäsivät yhdessä lähes tauotta, ja lopulta heidän seksisessionsa muodostuivat jokailtaiseksi rituaaliksi.

Lue myös: Oho, Ella ja Arttu muhinoivat Big Brother -asukkaiden edessä keskellä päivää: ”Haluatteko nähdä, kun otan Artulta poskeen?”

Talosta poistuttuaan Arttu on puhunut perheensä ja ystäviensä kanssa talon tapahtumista.

- Naureskelimme videochatissa. Hyvä vastaanotto on ollut. Kaikkihan tietävät, mitä siellä on touhuttu. Naureskelimme niille kevyesti. He tuntevat minut ja tietävät, millainen olen. He eivät varmasti yllättyneet, että Arttu veti noin. Omalla tyylilläni vedin taas, Arttu kommentoi BB-Valvomon haastattelussa.

Lue myös: Ella tyydytti Arttua kädellä Big Brother -talossa keskellä yötä: tahra paidassa paljasti – ”Hän tuli omiin housuihinsa!” Katso kuva!

Arttu ei osaa sanoa, mitä hänelle ja Ellalle tapahtuu Big Brotherin päätyttyä. Hänen mukaansa kaksikko pitää  kyllä yhteyttä.

- Ellakin on erittäin läheinen ystävä, ja varmasti näemme jatkossakin. Olihan sitä läheidet tunnelmat talossa. Ulkomaailma on ulkomaailma. Se selviää, mitä se on jatkossa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »