fbq
Kotimaa
06.05.2021 21:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Big brother Helmeri ja Anu
BB-Anulta rakkaudentäytteinen avautuminen ikävästään - Helmeri-rakas on edelleen Selviytyjien kuvauksissa: "Kun toi tyyppi joskus kotiutuu..."
Kotimaa
06.05.2021 21:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Big Brother -ohjelmasta tuttu Anu Puumalainen kertoo sosiaalisessa mediassa kovasta ikävästään.

Anu julkaisi tänään torstaina (6.5.) Instagram-tilillään yhteiskuvan kumppaninsa Helmeri Pirisen kanssa. Helmeri lähti viime kuussa Selviytyjien kuvauksiin Karibialle. 

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Anu kertoo kirjoituksessaan, ettei aio päästää Helmeriä edes yksin kauppaan hänen palatessaan kotiin, sillä Anun ikävä on niin kova.

- Kun tuo tyyppi joskus kotiutuu, niin hän voi olla varma, etten päästä häntä edes kauppaan enää yksin.. P.s. Aina kun postilaatikosta tulee Helmerin nimellä postia, niin mua rupee aina hymyilyttämään, kun havahdun, että ainiin, tuo tyyppi asuu täällä.. p.s. Tämä kuva on otettu tammikuussa, Anu kirjoitti julkaisuun.

Lue myös: BB-Helmerin lähtö Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin sai Anun kyyneliin: "Ahdistavaa..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anu Puumalainen (@anupuuma)

ERO JA YHTEENPALUU

Parin on-off-suhteessa koettiin viime vuoden loppupuollella vauhdikkaita käänteitä, kun Anu ja Helmer ilmoittivat erostaan lokakuussa. Pian tämän jälkeen he kuitenkin palasivat yhteen, ja he paljastivat muuttaneensa avoliittoon juuri ennen Helmerin lähtöä kuvauksiin. 

Lue myös: BB-Valvomo: Niko Saarisen kysymys hiljensi Helmerin ja Anun – Helmeri punastui täysin!

Helmikuussa Anu vahvisti Seiskalle parivaljakon palanneen yhteen. Pari kertoi YouTube-kanavallaan eroajasta ja yhteen paluuseen johtaneista seikoista avoimesti.

– Jokaisessa parisuhteessa on vaikeita asioita, ja niitä on myös meillä. Niitä on ollut, ja niitä tulee aina olemaan, emmekä olisi ilman niitä tässä. Riitely puhdistaa ilmaa. Pitää osata riidellä ja sopia, Anu kertoi videolla.

– Hyvin pienen hetken oltuamme erossa havahduimme siihen, että ei v*ttu, tästä ei tule mitään. Ja sitten mietimme, onko meillä välineitä, joilla alamme korjata asioita, mistä meidän ikävät tuntemukset ovat tulleet. Ja me olemme löytäneet niihin kipukohtiin työkaluja, Anu selvensi tuolloin.

Lue myös: Tosi-tv-pari ei antanut periksi! Big Brotherista tutut Anu ja Helmeri: Olemme jälleen yhdessä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »