fbq
Kotimaa
16.04.2021 16:32
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram, YouTube
Helmeri Pirinen Anu Puumalainen
BB-Helmerin lähtö Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin sai Anun kyyneliin: "Ahdistavaa..."
Kotimaa
16.04.2021 16:32
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram, YouTube

Aiemmin tällä viikolla Big Brotherissa toisensa tavanneiden Helmeri Pirisen ja Anu Puumalaisen parisuhteessa koettiin tällä viikolla haikeaa lähdön tunnelmaa Helmerin lähdettyä Karibian kauniisiin maisemiin. Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella kilpaileva Helmeri lähti kohti Dominikaanista tasavaltaa maanantaina.

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Lähtöpäivän tunnelmat

Tämän viikon keskiviikkona (14.4.) suositulle HAV-nimiselle YouTube-kanavalleen julkaisemassaan videossa pariskunta valottaa millaiset tunnelmat olivat Helmerin lähtöpäivän aamuna. Aamulla kello 3:45 Anu on jo noussut ja pukenut päälleen, kun tosi-tv-tähti käy iloisesti herättämässä scoottiyrittäjänä työskentelevän Helmerin.

– Huomenta kulta, nyt on aika lähteä Selviytyjiin, Anu huikkaa.

Videolla Anu muun muassa leikkimielisesti kiipeää Helmerin matkalaukkuun lähteäkseen mukaan kisailuun. Helmerin pukiessa eteisessä ulkovaatteita päälleen, näyttää Anu jo valmiiksi murtuneelta. Saatuaan muutaman kannustussuukon Helmeriltä Anu paljastaa kameralle omat tunnelmansa.

– Ahdistavaa… Nyt lähdetään.

Katso myös: Pulikointia Hyvinkäällä! Eronnut Big Brother -pariskunta Anu ja Helmeri jälleen yhdessä!

Lentokentällä tunteet purkautuvat

Lentokentälle saavuttuaan kokoonpano toivottaa Helmerille hyvää matkaa. Helmeri huikkaa vielä ennen lähtöään Anun lapsille ohjeet koti-Suomeen kisan ajaksi.

– Pitäkää pojat huolta äitistä sitten.

Helmerin siirryttyä muun kuvausryhmän ja kisailijoiden kanssa lähtötarkastuksen läpi, näkyy videolla kuinka Anu kävelee kulman taakse ja purskahtaa sydäntä särkevään itkuun.

– Huh huh, jatketaan vain matkaa, Anu kannustaa poikiaan naurahtaen.

Myöhemmin videolla näkyy, kuinka pojat kyselevät liikuttuneelta Anulta kysymyksiä Selviytyjistä. Videon lopussa Anu kertoo kyyneleitä silmissään, että on onnesta liikuttunut.

– Mä oon siis ihan onnesta… Onnenkyyneliä, Anu täsmentää. 

Katso alta Anun video Helmerin lähtöpäivästä.

Lue myös: BB-Valvomo: Niko Saarisen kysymys hiljensi Helmerin ja Anun – Helmeri punastui täysin!

Eron ja yhteenpaluu

Pariskunta erosi hetkellisesti viime lokakuussa, mutta huomasi pian että kaipuu toisen luokse on liian voimakas. Helmikuussa Anu vahvisti Seiskalle parivaljakon palanneen yhteen. Pari kertoi YouTube-kanavallaan eroajasta ja yhteen paluuseen johtaneista seikoista avoimesti.

– Jokaisessa parisuhteessa on vaikeita asioita, ja niitä on myös meillä. Niitä on ollut, ja niitä tulee aina olemaan, emmekä olisi ilman niitä tässä. Riitely puhdistaa ilmaa. Pitää osata riidellä ja sopia, Anu kertoi videolla

– Hyvin pienen hetken oltuamme erossa havahduimme siihen, että ei v*ttu, tästä ei tule mitään. Ja sitten mietimme, onko meillä välineitä, joilla alamme korjata asioita, mistä meidän ikävät tuntemukset ovat tulleet. Ja me olemme löytäneet niihin kipukohtiin työkaluja, Anu selvensi tuolloin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anu Puumalainen (@anupuuma)

Lue myös: Tosi-tv-pari ei antanut periksi! Big Brotherista tutut Anu ja Helmeri: Olemme jälleen yhdessä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »