On-Off -säädölle piste! Temptation Island Suomen kohupari Mari ja Väpä ovat eronneet - vahvistus Iltalehdelle: Tapahtui jo jonkin aikaa sitten

Uutiset | 06.01.2020 18:26

Se siitä sitten. Temppareiden kohupari Mari ja Väpä ovat laittaneet lusikat jakoon lopullisesti. Mari kertoo Iltalehdelle, että ero tapahtui jo jonkun aikaa sitten.

- Juu, erosimme jo jonkin aikaa sitten. Olosuhteisiin nähden voin ihan hyvin, Mari kommentoi. 

Jatkuvaa säätöä

Katsojille yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Väpän ja lähihoitaja Marin suhde näyttäytyi sekä sekoiluna että pettämisenä. Lopulta pariskunta kuitenkin päätti lähteä saarelta yhdessä.

- Jos ajattelen tarkemmin, niin en edes halua selitellä parisuhdettamme muulle maailmalle. Sitä, että miksi kaiken kokemamme jälkeen halutaan olla yhdessä. Tiedän, että sivusta seuraajien silmin tämä vaikuttaa kaikelta muulta paitsi onnelliselta parisuhteelta, Mari tunnusti.

Marin ja Väpän suhde kesti pettämisen ja sekoilun Temptation Island Suomessa - liikuttava avautumien somessa: "Ehkä me ollaan tyhmiä ja sekaisin, mutta mulla on hyvä

Pyhien lähestyessä kriisi oli jälleen käsillä ja umpisolmun avaamiseen tarvittiin jo ulkopuolista apua. Mari oli ottanut aikalisän suhteeseen, sillä hän ei enää kestänyt tulehtunutta tilannetta. 

- Minulla on tässä vähän omia ongelmia, joita olen kieltänyt ja sulkenut sisälleni. Ne ovat purkautuneet sellaisena käytöksenä, mitä ei pitäisi tapahtua, ja sen vuoksi Mari otti ja lähti. Juuri nyt hän ei pysty tukemaan minua, Väpä tilitti vajaa viikko ennen joulua.

Oho! Temptation Island Suomen Väpä teki tunnustuksen radiossa - ongelmakäyttäytymistä parisuhteessa: "Mari otti ja lähti"

Tällä hetkellä molemmat viettävät arkea tahoillaan. Marin mukaan tilanteeseen ei liity mitään dramatiikkaa, Väpä puolestaan paiskii töitä minkä ehtii.

Temptation Island Suomen Väpä hoikistui hurjasti: Töissä ei ehdi syödä!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!