fbq
Kotimaa
29.06.2021 12:58
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Armi Toivanen
Armi Toivanen poseeraa alasti pysäyttävässä kuvassa - katso! Näin villisti julkkikset juhlivat juhannusta!
Kotimaa
29.06.2021 12:58
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Juhannusviikonloppu meni Suomessa hyvin aurinkoisissa ja helteisissä tunnelmissa. Palataan siis vielä hetkeksi jussin muistoihin ja katsotaan, miten tunnetut suomalaiset viettivät keskikesän juhlaa. 

Seiska kokosi alle suomalaisjulkkisten somepäivityksiä juhannukselta.

Ensimmäinen kotijuhannus

Eva Tammista Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Tiia Elg, 35, vietti juhannuksen kotimaisemissaan. Tiia paljasti Instagram-seuraajilleen myös, että kotijuhannus oli hänelle ensimmäinen laatuaan. Viime vuoden marraskuussa lasten oikeuksien päivänä toisen lapsensa saanut Tiia kertoo juhannuksen sujuneen ihanasti. 

Käytiin uimassa ja syötiin hyvin, pelattiin korttia eli samaa mitä mökillä. Juhannuskokko olis ollut kiva, mutta ei ehkä sallittu takapihalla.

Lue myös: Salkkarit-tähden lapsi syntyi - tässä on Tiia Elgin suloinen poikavauva: ”Hän on timantti”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiia Elg (@tiiasusannae)

Varsinainen vitsinikkari

Näyttelijä ja lelukauppayrittäjä Aku Hirviniemi, 37, vietti vauhdikasta juhannustaan viehättävässä seurassa. Kihlattunsa Sonja Kailassaaren kanssa Saimaan vesistöistä juhannuksena nauttinut Aku julkaisi useita kuvia Instagram-tilillään juhlahumustaan. 

Lue myös: Aku Hirviniemen Sonja-rakas täytti 40 vuotta - suurissa kotibileissä julkkis-dj!

Sonja ja Aku ovat nauttineet kesästä esimerkiksi veneilemällä, sekä ainakin Aku myös uimalla. Herttaisen yhteiskuvansa saatetekstiksi Aku on hieman oman makunsa mukaan muokkaillut juhannustaikaa itselleen sopivammaksi.

”Jos saat mustikanvarvun silmääsi pakollista juhannussomepotrettia ottaessasi, näet tulevan heilasi vain toisella silmällä siihen saakka, kunnes saat antibioottisalvaa tulehdukseen apteekista, kun se joskus aukeaa ja vain, jos sinulla on resepti.” -Perinteisiä juhannustaikoja ja kansanviisauksia vuodelta 1912, Aku vitsailee.

Keskikesän valaanbongausta

Kyläkauppias Sampo Kaulanen suuntasi vaimonsa Michele "Minttu" Murphy-Kaulasen kanssa keskikesän juhlaa viettämään hieman eksoottisempaan kohteeseen.

Norjaan perheensä kanssa suunnannut aviopari vietti juhannuksensa esimerkiksi majoittumalla leirintäalueille vuokraamallaan asuntoautolla ja piipahtamalla valaanbongaussafarilla. Sekä Sampo että Michele ovat päivittäneet sometilejään reissusta ahkerasti.

Lue myös: Sampo Kaulanen nappasi Minttu-vaimostaan paljonkertovan uimapukukuvan - "Instagram vs. reality"

Kansanedustajan juhannusheila

Oululainen perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen, 32, vietti juhannuksensa Närpiössä. Instagram-julkaisujensa perusteella kiireinen kansanedustaja ehti keskikesän kynnyksellä heittää talviturkkinsa lämpöiseen veteen, sekä grillata vauhdikkaasti kumppaninsa Alan da Silvan kanssa.

Grillauksen lomassa pariskunta ehti ottaa itsestään varsin perisuomalaisen juhannuskuvan, sillä kumppani tunnetusti kiristää monien hermoja juhannusöisin.

Lue myös: Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen juhlistaa neljättä vuosipäiväänsä Alan-rakkaansa kanssa - pariskunta on selättänyt jo monet kohut: "Rakastan sua yli kaiken"

Perinteinen juhannuskokko

Sirpa Selänteen juhannusjulkaisuista voi päätellä, että Sirpa on viettänyt aviomiehensä, kiekkolegenda Teemun kanssa keskikesää Suomen kesäisen kauniissa maisemissa.

Juhlissa on ollut mukana myös avioparin tuttavia sekä Veera-tytär. Juhlintaan on kuulunut myös perinteinen hiekkarannalle sytytetty juhannuskokko. 

Lue myös: Sirpa Selänne julkaisi viikon koskettavimman kuvan - pääsi vanhempiensa luokse ensimmäistä kertaa yli vuoteen

Karkuun Suomen kesää

Radio Novan juontaja Aki Linnanahde, 42, on viettänyt kesäjuhlaansa Espanjan Aurinkorannoilla, Benalmádenassa. Aki on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia turkoosien uima-altaiden ääreltä. Kommenttikentässä suosikkijuontaja paljastaakin, että tavallisesti viettää 6–10 viikkoa vuodesta kyseisessä paikassa. 

Lue myös: Aki Linnanahde voitti lotossa - oli jo hylännyt kupongin - tarinalla tärkeä opetus

Hieman yllättäen Akin ja perheensä koira Pipsa on viettänyt juhannustaan varsin toisenlaisissa maisemissa ja eri seurassa. Aki julkaisi Instagram-tilillään kuvan Pipsa-koirastaan kauniissa järvimaisemassa ja kiitti samalla koiraa hoitanutta rakastettua motivaatiopuhujaa.

Pipsan juhnu on sujunut varovasti vesillä, rauhallisesti mökkeillen. Kiitos kuvasta Pekka Hyysalo, Aki kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aki Linnanahde (@linnanahde)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aki Linnanahde (@linnanahde)

Nakupulahdus

Näyttelijä Armi Toivanen, 41, vietti juhannustaan perinteisimmin, sillä näyttävä kaunotar on julkaissut liudan kesähenkisiä kuvia.

Kuvissa toistuu niin auringonpaiste kuin kesäinen iltahämäräkin. Useimmat otoksista ovat veden äärellä otettuja, ja yhdessä otoksessa Armi on uskaltautunut uintireissulleen kokonaan alasti. Armin naku-uinti tapahtui tunnelmallisessa metsämaisemassa. Kuvatekstikseen Armi oli valinnut kylpevän hymiön.

Lue myös: Armi Toivanen suhde-elämästään: Olen ollut sinkku jo kaksi vuotta!