fbq
Uutiset
09.11.2020 21:43
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
aki linnanahde
Aki Linnanahde voitti lotossa - oli jo hylännyt kupongin - tarinalla tärkeä opetus
Uutiset
09.11.2020 21:43
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Suosittu radiojuontaja Aki Linnanahde voitti ensimmäistä kertaa elämässään lotossa. Humoristinen mies iloitsi 10 euron voitostaan Instagram-tilillään. Hän poseeraa julkaisemassa kuvassaan voittopotti ja -kuponki kädessään hymyillen. 

Voitto ei tullut täytenä yllätyksenä, sillä Aki oli saanut pienen enteen rahantulosta.

- Tätä se uneni tiesi, lottovoittoa! Olen nähnyt useamman hyvin aidolta tuntuvan unen lottovoitosta. Lauantain 14 miljoonan potti oli nähdäkseni jo pedattu minua varten. Tuntuikin perin oudolta, kun arvonnassa alkoi tulla aivan vääriä numeroita. Pitäkää tunkkinne, ajattelin. Meinasin jo mennä purkamaan pahaa oloani julkkisten IG-päivityksiin. Ehdin suunnitella muutaman nasevan loukkauksenkin iltapäivälehtien julkkiksista kertovien uutisten kommenttiketjuun. 

Lue myös: Aki Linnanahde hassuttelee nuorten TikTok-sovelluksessa - Jo yli 10000 seuraajaa!

Solvausten suunnittelun keskellä juontajan mieli kuitenkin kirkastui sen verran, ettei halunnut lottoleikistä luopua, vaikka tiesi päävoiton jääneen häneltä väliin. 

- Päätin kuitenkin kerätä vielä kerran voimani ja kaivaa esiin jo kertaalleen hylkäämäni lottokupongin. Ja arvatkaapa mitä? Siellä se oli koko ajan ollut jemmassa, elämäni ensimmäinen lottovoitto10 euroa! Minulla ei ollut nuukana miehenä sitä tuplausjuttua. Ai että, mikä oli tarinan opetus? Usko unelmiisi, usko itseesi, älä ikinä luovuta, kuuntele sydäntäsi, Aki neuvoo.

Lue myös: Aki Linnanahde sai kilahduskohtauksen Radio Novan aamulähetyksessä - kaivoi hampaita ja kollega huomautti koronavaarasta: "Älä nyt oikeesti laita..."

Lue myös: Näkymä juoppoputkalle! Tässä on Aki Linnanahteen 750 000 euron kaupunkikoti – kuva! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »