fbq
Kotimaa
18.02.2021 17:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sebastian Tynkkynen Alan da Silva
Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen juhlistaa neljättä vuosipäiväänsä Alan-rakkaansa kanssa - pariskunta on selättänyt jo monet kohut: "Rakastan sua yli kaiken"
Kotimaa
18.02.2021 17:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Oululainen perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen, 31, julkaisi hellyttävän kuvan rakkaastaan Alan da Silvasta. Neljättä yhteistä vuosipäiväänsä juhlistaakseen Sebastian julkaisi arkisen kuvan Alan-rakkaastaan kauniin kuvatekstin kera.
 
Aluksi sitä löysi sanoja kuvailla, kuinka upea olet, mutta nyt tunteet on jo niin syviä, että niitä on mahdoton sanoittaa, mutta yritetään, Sebastian aloittaa.

Satama ja telakka. Laturi. Sohva ja sänky. Koti. Patsas ja puutarha. Pehmeä ja kova. Makea ja suolainen. Huoli ja kaipuu. Hiki ja kyyneleet. Virta ja suvanto.

Katso myös: Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen tarjosi terassikierrokset - ilojuomaa kaatui kunnolla kitusiin!
 

Sebastianin julkaisema kuva näyttää salakuvalta, sillä siinä Alan makoilee sohvalla kannettava tietokone sylissään ja katselee kamerasta poispäin. Kirjoituksensa loppuun Sebastian vielä ylistää kultaansa.

Paremmin en sua osaa kuvailla. Olet parasta, mitä mun elämässä on tapahtunut ja rakastan sua yli kaiken (sydän).

Pariskunnan auvo ei ole aina ollut niin itsestään selvää. Helluntailainen Sebastian on kertonut huomanneensa 15-vuotiaana olevansa bi-seksuaali. Myöhemmin hän on määritellyt itsensä homoseksuaaliksi. Sebastian erotettiin omasta helluntaiseurakunnastaan vuonna 2018, kun seurakunta katsoi Sebastianin vieraantuneen helluntailaisesta avioliitto-opista. Sebastian on kertonut kokevansa, että erottamisen syynä oli hänen parisuhteensa miehen kanssa. Lisäksi Sebastian on julkisesti kertonut saavansa paljon vihapostia avopuolisonsa ihonvärin vuoksi. Alan on kotoisin Mosambikista, mikä on teroittanut monen Sebastiania kritisoivan ihmisen kielenkannat. Pariskunta on tavannut toisensa Oulun yliopistolla, missä Sebastian opiskelee luokanopettajaksi.

Katso myös: Ohhoh! Kohukansanedustaja Sebastian Tynkkynen antautui kuumiin suudelmiin – kuva!
 

 

Lue myös: Kuva! Kohukansanedustaja Sebastian Tynkkynen biletti Kokkolassa – viihtyi tanssilaittalla rakkaansa kanssa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »