fbq
Kotimaa
11.04.2021 20:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Timo Korhonen, Instagram,
Antti Kaikkonen
Antti Kaikkosen alle vuoden ikäinen poika oppi uuden taidon! Ylpeällä isällä kunniatehtävä: "Hieno viikonloppu"
Kotimaa
11.04.2021 20:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Timo Korhonen, Instagram,

Puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.), 47, kahdeksan kuukauden ikäinen Alvar-poika on oppinut uuden taidon. Ylpeä isä kertoi asiasta Twitter-tilillään.

Lue myös: Ihana kuva talvisesta maisemasta! Puolustusministeri Antti Kaikkonen juhli Jannika-rakkaansa kanssa: ”Vuosi kihloissa”

-Pikku-Alvar, 8kk, nousi ekaa kertaa seisomaan! Ja sain kunnian toimia tukena, mitä vasten nousi. Hieno viikonloppu.

Lenkkitossuille käyttöä

Pikku-Alvarin äiti on Antin kihlattu, Elinkeinoelämän keskusliitossa kauppapolitiikan asiantuntijana työskentelevä Jannika Ranta. Pariskunta ilmoitti poikansa syntymästä niin ikään Twitterissä. Tuolloin ministeri julkaisi kuvan pienistä lenkkikengistä roikkumassa naulakossa. 

- Pienet lenkkarit ovat odottaneet meillä käyttäjäänsä. Jännittävät päivät ja viikot ovat nyt ohi. Alkaa uusi vaihe, uusi elämä on syntynyt. Ihmeeltä ja ihmeelliseltä se tuntuu. Onni on tässä ja nyt. Kiitollisin mielin, Jannika ja Antti, ministeri kirjoitti kuvan saatesanoiksi.

Lue myös: Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas saivat lapsen! "Ihmeeltä ja ihmeelliseltä se tuntuu" - katso herkkä kuva!

Lemmenpesä Tuusulassa

Antti ja Jannika menivät kihloihin viime vuoden alkupuolella ja yhteen he muuttivat keväällä. Jannika asettui kesän kynnyksellä Antin Tuusulasta ostamaan paritalon puolikkaaseen. Antin ja Jannikan lemmenpesässä on mukavasti tilaa lapselle temmeltää. 125-neliöisessä asunnossa on viisi huonetta, erillinen keittiö ja saunaosasto.

Lue myös: Vihdoin avoliittoon! Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas muuttivat yhteen!

- Yhteenmuutto on luonnollinen asia, kun vauvakin on tulossa. En halua kuitenkaan kommentoida avoliittoa tai raskautta sen enempää, ystävällisen oloinen Jannika sanoi Seiskalle viime vuoden kesäkuussa.

Antti Kaikkonen koti

Puolustusministerillä on kaksi sijaislasta ex-puolisonsa Satu Taiveahon kanssa. He erosivat vuonna 2018 kymmenen vuoden avioliiton jälkeen.

Lue myös: Antti Kaikkosen Jannika-rakas avoliitosta: ”Luonnollinen asia, kun vauva on tulossa!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »