Uutiset
Katso kuva!

Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas saivat lapsen! "Ihmeeltä ja ihmeelliseltä se tuntuu" - katso herkkä kuva!

22.07.2020 19:59

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) ja hänen kihlattunsa Jannika Ranta ovat saaneet lapsen. Kaikkonen tiedotti perheenlisäyksestä keskiviikkona Twitterissä.

Kaikkonen kertoi asiasta herkällä tekstillä ja kauniilla kuvalla pienistä lenkkikengistä roikkumassa naulakossa.

- Pienet lenkkarit ovat odottaneet meillä käyttäjäänsä. Jännittävät päivät ja viikot ovat nyt ohi. Alkaa uusi vaihe, uusi elämä on syntynyt. Ihmeeltä ja ihmeelliseltä se tuntuu. Onni on tässä ja nyt. Kiitollisin mielin, Jannika ja Antti, Kaikkonen kirjoitti Twitterissä.

Kaikkonen kommentoi tuoreeltaan Ilta-Sanomille, että pariskunnan esikoislapsi on poika.

Lue myös: Vihdoin avoliittoon! Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas muuttivat yhteen!

Kaikkonen ja Ranta ovat seurustelleet viime vuodesta lähtien.. Kaikkonen paljasti pariskunnan seurustelun Facebookissa marraskuussa.

Jannika Ranta ja minä olemme liikuskelleet yhdessä viime aikoina vähän siellä sun täällä. Viihdymme yhdessä kovin hyvin. Eli kyllä, seurustelemme. Tästä ei ole tarkoitus sen enempää huudella tai avautua, mutta näin nyt on. Ja näin on hyvä, Kaikkonen kirjoitti tuolloin.

Ranta työskentelee Elinkeinoelämän keskusliitossa kauppapolitiikan asiantuntijana. Pariskunta esiintyi ensi kertaa julkisesti yhdessä puolustusministerin vastaanotolla uutena vuotena Säätytalolla.

Lue myös: Ministeri Antti Kaikkosen Jannika-rakas on todellinen vauhtimimmi ja uraohjus!

Koti Tuusulassa

Kaikkonen ja Ranta menivät kihloihin tämän vuoden alkupuolella ja he muuttivat yhteen keväällä. Jannika asettui kesän kynnyksellä Antin Tuusulasta ostamaan paritalon puolikkaaseen.

Antin ja Jannikan lemmenpesässä on mukavasti tilaa lapsen kasvattamiselle. 125-neliöisessä asunnossa on viisi huonetta, erillinen keittiö ja saunaosasto.

Lue lisää: Tilaa lapsen kasvattamiseen! Tässä on Antti Kaikkosen ja Jannika-rakkaan lemmenpesä – kuva!

Antti Kaikkonen uusi talo
Antti Kaikkosen ja Jannika Rannan koti sijaitsee Tuusulassa järven rannalla.

Kaikkosella on kaksi sijaislasta ex-puolisonsa Satu Taiveahon kanssa. He erosivat vuonna 2018 kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. 

Lue lisää: Puolustusministeri Antti Kaikkoselle kesävauva kiinaa puhuvan uraohjuksen kanssa – sijaislapset jäivät ex-rakkaalle!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!