fbq
Timo Jutila & Nokia Arena.

Anteeksi mitä?! Timo Jutila hämmästelee kohuareenan hirviömäistä yksityiskohtaa: "Se on ison paritalon kokoinen"

Maailman moderneimmaksi hehkutettu monitoimiareena korkataan perjantaina, kun Tappara ja Ilves isännöivät Tampereen tuliterää Nokia Arenaa. Noin 120 miljoonaa euroa maksanut monitoimiareena on täynnä tuliterää tekniikkaa.

Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on areenan katossa möllöttävä mediakuutio. Lähes 12 metriä leveä ja kuusi metriä korkea suorakaiteen mallinen luomus on kauttaaltaan näyttöpintaa. Sitä voi myös liikutella kätevästi ylös ja alas sekä sivuttaissuunnassa.

Sointu Borgin sydän sykkii Tapparalle! Diili-voittaja virittelee kovaa lanseerausta Tampereen uuteen monitoimiareenaan: ”Ei ole ennen Suomessa nähty”

Mainospuheiden perusteella huippuhieno mediakuutio saa muiden liigahallien näytöt näyttämään keskiaikaisilta kuvaputkitöllöiltä. Tampereen areenan näyttöä on hehkutettu omakotitalon kokoiseksi, mutta tämä on kuulemma virheellinen määritelmä.

Tampereen uusi Nokia Arena lyö luun kurkkuun muille kotimaisille kiekkohalleille.
Melkoinen monitoimiareena! Tampereen uusi Nokia Arena lyö luun kurkkuun muille kotimaisille kiekkohalleille.

– Se on itse asiassa ison paritalon kokoinen, Timo Jutila, 57, korjaa Seiskalle.

Tappara-legenda Juti on pyörinyt jo pidempään Nokia Arenan työmaalla. Syy on se, että Timppa ja tämän Satu-vaimo isännöivät areenalla omaa JetSetClubiaan. Kyseessä on jo Hakametsän hallista tuttu konsepti, mutta modernein maustein.

Kuvassa näkyvä ultramoderni mediakuutio on Timo Jutilan mielestä 'ison paritalon kokoinen.'
Kuvassa näkyvä ultramoderni mediakuutio on Timo Jutilan mielestä "ison paritalon kokoinen."

Esa Tikkanen loisti NHL-historian verisimmissä pelisarjoissa, joissa kukaan ei kumma kyllä kuollut - legendaarinen Albertan taisto oli silkkaa sotaa: ”Valmentaja huusi meille tukka pystyssä!”

– Meillä on siellä Satun kanssa 50-paikkainen boksi (aitio). Olemme suunnitelleet tätä unelmaamme viisi vuotta. Kolme puuseppää on käynyt toteuttamassa sitä lattiasta kattoon. Siitä tulee täysin uniikki, Juti herkuttelee.

JetSetClubi tarjoaa kuulemma VIP-kohtelua kaikkiin areenan tapahtumiin, kuten kiekko-otteluihin ja konsertteihin.

– Tuotamme myös sisältöä niin sanotuille tyhjille päiville. Aitiossamme pyörii asiakkaillemme kokous- ja seminaaripalveluita sekä muita yksityistilaisuuksia pikkujouluista lähtien. Puitteet ovat viimeisen päälle!

Tapiolan Hook-ravnitolassa piipahtaneet Satu ja Timo Jutila pyörittävät 50-paikkaista VIP-aitiota Nokia Arenalla.
Tapiolan Hook-ravnitolassa piipahtaneet Satu ja Timo Jutila pyörittävät 50-paikkaista VIP-aitiota Nokia Arenalla.

Tässä on Jesse Puljujärven tyttöystävä! Supersöpö blondi poseeraa "Biisonikuninkaan" ja Jaff-hauvan rinnalla – koko Edmonton sekosi ihastuksesta

Tappara-legenda on lievästi sanottuna täpinöissään ennen Nokia Arenan ensimmäistä lätkämatsia.

– Pikkupoikana sitä odotti joulua. Nyt en malta odottaa sitä, että areenan ovet avataan.