Viivi Altonen

Anoppiehdokas räpsi salakuvia! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen esitteli hävyttömän komean italialaisrakkaansa äidilleen - pian kuvat levisivät Sveitsiin asti

Kotimaa | 05.04.2021 09:03

Seiska jysäytti helmikuussa uutispommin paljastamalla, ettei hallitseva Miss Suomi viihdy enää sinkkumarkkinoilla. Tietojemme mukaan valtakunnan kauneimmaksi naiseksi kruunattu Viivi Altonen, 24, alkoi kaikessa hiljaisuudessa tapailla syntisen komeaa italialaista miestä.

Lue lisää: Uskomaton ori! Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa italialaisen Frank-rakkaansa häkellyttävät taidot: "Täytyy tunnustaa, että olen kyllä jäänyt toiseksi"

Ja niinhän siinä kävi, että pian paparazzimme linssiin osui avoimesti tunteitaan osoittanut pariskunta. Viivin sydämen väpättämään saanut Frank-niminen komistus intoutui jopa pusuttelemaan hallitsevaa Miss Suomea keskellä Helsingin iltapäiväruuhkaa.

Lue myös: Tatuointeja ja lihaksia vaikka muille jakaa! Tämä hävyttömän komea italialaisori vei Miss Suomi Viivi Altosen jalat alta!

Tässä on Frank! Tatuoitu italialainen komistus työskentelee ravintoloitsijana Helsingissä.
Tässä on Frank! Tatuoitu italialainen komistus työskentelee ravintoloitsijana Helsingissä.

Äiti ryhtyi paparazziksi

Suomalaisitalialainen suhde on syventynyt vauhdilla, sillä Viivi on esitellyt Frankin jo äidilleen. Kyyhkyläisillä tuli taannoin asioita Tampereelle ja he piipahtivat samalla Viivin äidillä, joka oli kuulemma myös aivan myyty tuoreesta vävykokelaasta.

– Meidän ei todellakaan ollut heti tarkoitus nähdä vanhempiani, mutta minun piti käydä hakemassa äidiltä auto lainaan. Olin Frankin kanssa liikenteessä ja äiti oli tietysti heti ulko-ovella meitä vastassa, Viivi nauraa.

Lue myös: Ravintoloitsija-rakas tarjoaa vain parasta! Tiukalla kisadieetillä oleva Miss Suomi Viivi Altonen: Frank ei usko, etten voi syödä herkkuja päivittäin!

– Lähtiessämme äiti oli vielä napannut meistä muka vahingossa kuvan, jonka sitten jakoi koko sukumme What’sApp-ryhmässä! Joten nyt Frank on sitten esitelty mummoille, tädeille ja jopa sveitsiläisille sukulaisille.

Millainen mies tämä Frank sitten on?

– Hän on lähes kauttaaltaan tatuoitu, kasvoja ja kaulaa lukuun ottamatta. Luonteeltaan hän on hyvin, hyvin huomaavainen ja ymmärtäväinen. Ja tosi hauska, Viivi kehuu.

Lue lisää Viivistä ja katso kaikki kuvat Seiskan suuresta pääsiäisjättituplasta!

Katso Viivin tyrmäävät bikinikuvat Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja, Rantasalmi
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!