Andrei Koivumäki

Andrei Koivumäki meni kihloihin: "Ikimuistoinen hetki"

Kotimaa | 19.06.2021 11:01

Suomen asuntokauppojen Cheekiksi kutsuttu Andrei Koivumäki, 33, on kihlautunut mies. Asia selviää Andrein Instagram-sivujen tarinat-osiosta. 

Lue myös: Rakkaudenosoituksia ja yhteiskuvia! Kiinteistöguru Andrei Koivumäki rakastui kuvankauniiseen taiteilijablondiin!

Andrei on parhaillaan lomailemassa Positanossa Italiassa vaaleakutrisen rakkaansa kanssa. Andrei hehkutti kihlautumistaan sometarinoissaan muutamaankin otteeseen. Ensimmäisessä videossa kyyhkyläiset hymyilevät kameralle iltahämärässä, ja Andrein tuore kihlattu esittelee sormustaan.

– Hän vastasi myöntävästi, kuvatekstissä riemuitaan.

Myöhemmissä tarinoissa näkyy itse H-hetki. Andrei on laittanut kameran kuvaamaan, kun yllättää rakkaansa aurinkoisella parvekkeella ja polvistuu tämän eteen. 

– Ikimuistoinen hetki, videon päälle on kirjoitettu.

Lue myös: "Kiinteistömaailman Cheek" Andrei Koivumäki takoi firmallaan massiiviset rahat - näpäyttää nyt kilpailijoitaan hirmutuloksen jälkeen: "Jotkut valittavat, toiset tekevät"

Andrein rakkaan julkisen Instagram-tilin tarinat-osiossa näyttävä sormus vilahtaa useankin kerran. Sormus on hopeaa tai valkokultaa, ja siinä on keskellä iso korukivi, joka on mahdollisesti timantti.

Neliöt liikkuu LKV:n perustajana tunnetun Andrein Cheek-vertaus perustuu kiinteistömogulin luksustyyliin ja omien saavutusten häpeilemättömään julistamiseen. Andrei kun on totuttu näkemään liikenteessä ökymaasturinsa kyydissä kulta-Rolex vilkkuen.

Lue myös: ”Asuntokaupan Cheek” Andrei Koivumäki näpäytti naureskelijoille – tämän takia kiinteistöguru ei nosta osinkoja

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!