fbq
Amin Asikainen

Amin Asikainen teki sankarillisen teon – pelasti 81-vuotiaan naisen

Kirkkonummelainen ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen saa hehkutusta osakseen sosiaalisessa mediassa.

”Miten pärjätään taloudellisesti” Kaksosraskaus oli Amin Asikaiselle ja Nadja-rakkaalle shokki: ”Emme mahdu tavalliseen autoon”

Erikoisjoukot-ohjelmassakin mukana ollut Amin Asikainen sai ylistystä somessa toiminnastaan taannoin vilkkaalla moottoritiellä. Aminin puoliso ja pienten lasten äiti Nadia Ammouri ylisti maanantaina (26.9.) miestään Instagram-tilillään.

– Tänään Amin lähti töihin. Ennen Isoa Omenaa moottoritiellä autot hiljensivät huomattavasti. Niin hiljensi Aminkin. Noin 15-20 autoa kuitenkin jatkoivat siitä matkaansa tultua kohdalle mitä autot hiljensivät. Yksikään auto ei pysähtynyt auttamaan vaan kiersivät ja ajoivat ohi, Nadia kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Espoossa tapahtunut tilanne sai Aminin vavahtumaan.

– Amin pysähtyi tuttuun tapaan. Nousi autosta ja huomasi ihmisen hoipertamassa, kysyi: ”Hei, mitä teet täällä keskellä moottoritietä?” Huomasi heti ihmisen olevan vanhempi ja täysin eksyksissä, Nadia kertaa.

Kyseessä oli kuvailun mukaan 81-vuotias, muistisairas nainen.

– Amin pyysi rouvaa kyytiin. Rouva oli ystävällinen ja hän ei saanut edes itse ovea auki. Amin otti kyytiin muistisairaan 81v naisen, soitti apua ja ohjeiden mukaan hän sai ottaa naisen mukaan salille mihin oli menossa. Vanhempi rouva jutteli ystävällisesti, mutta muisti pätki pahemman kerran. Amin otti naisen salille lämpimään odottamaan apua, Nadia kertoo sydämien kanssa.

Rohkea ulostulo! Amin Asikaisen Nadia-rakas rehellisenä bikineissä: "5 kuukautta sitten synnytin kaksoset"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Amin itse ei kertonut tapahtumasta somessa, ja vaatimaton luonne kuuluu Nadian mukaan kumppaninsa ominaispiirteisiin.

Tämähän on Aminin tyyli ollut aina. Milloin on nainen jäänyt keskellä liikenneympyrää auton kanssa ja autot ovat vain ajaneet ohi. Milloin tien reunassa puhjenneen renkaan kanssa. Amin on pysähtynyt auttamaan. Aina. Eikä nosta siitä numeroa. Joo minä nostin ja sanoin sen. Kuinka meidän kaikkien pitäisi tavalla tai toisella ottaa muut huomioon ja auttaa apua tarvitsevaa, Nadia - mainitsee.

– Olen ylpeä kulta siitä miten toimit taas, hän lisää.

Amin Asikainen suri kaksostyttönsä kohtaloa: Itkin yksin salaa

Kommenttiosiossa kiiteltiin Aminia tämän toiminnasta kesken omien kiireiden.

– Aminin tuntien Gladiaattoreista niin, on todellinen taistelija ja herrasmies, Aki Manninen kommentoi tuliemojien ja sydämen kanssa.

– Amin on kultaa, kehuu myös Aleksi Valavuori.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Arvostan, hienosti toimittu! jatkaa kolmas.

Nadia Ammourille ja Amin Asikaiselle tieto monikkoraskaudesta oli aluksi shokki. – Amin ravasi ympäri huonetta ja minä vain nauroin. Tilanne oli kuin jostain komediasta.
Nadia ja Amin asuvat Kirkkonummella ja perheeseen kuuluu viisi lasta.

Dramatiikkaa alatiesynnytyksessä! Kaksostyttöjen isä Amin Asikainen kiittää Nadia-rakastaan: "Voi että minkä duunin teit"