fbq
Kotimaa
06.07.2022 16:48
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
amin asikainen ja nadia ammouri
Rohkea ulostulo! Amin Asikaisen Nadia-rakas rehellisenä bikineissä: "5 kuukautta sitten synnytin kaksoset"
Kotimaa
06.07.2022 16:48
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen ja hänen rakkaansa Nadia Ammourin perhe kasvoi tammikuussa kaksosilla.

Kesälomastaan nauttiva Nadia Ammouri julkaisi rohkean kuvapäivityksen sosiaalisessa mediassa. Kolmen biologisen lapsen äiti pohti avoimesti naisen vartaloa muutosten kohdalla. Tammikuussa (25.1.) maailmaan saapuivat Nadian ja Aminin kaksostyttäret.

Jossain vaiheessa synnytyksen jälkeen mietin saanko palautettua kroppaani ikinä sellaiseksi kuin se oli. Kieltämättä se myös stressasi. Toki siinä vaakakupissa vauvat painoi enemmän ja kiitollinen olen heistä, joka ikinen päivä, Nadia pohtii Instagram-tilillään.

Lue myös: Amin Asikainen suri kaksostyttönsä kohtaloa: Itkin yksin salaa

Alatiesynnytyksestä palautunut suurperheen äiti on päättänyt antaa vartalolleen myös aikaa ja lepoa.

Olkoon se sitten vaikka oman kropan hinta. Jännä kuitenkin miten se naisen kroppa toimii ja miten siitä on niin moneen. 5kk sitten synnytin kaksoset ja nyt olen enemmänkin antanut kropan levätä ja nauttia kesästä. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että mun on hyvä just näin, Nadia kirjoittaa sydämen kanssa.

Lue myös: Dramatiikkaa alatiesynnytyksessä! Kaksostyttöjen isä Amin Asikainen kiittää Nadia-rakastaan: "Voi että minkä duunin teit"

Lue myös: ”Miten pärjätään taloudellisesti” Kaksosraskaus oli Amin Asikaiselle ja Nadja-rakkaalle shokki: ”Emme mahdu tavalliseen autoon”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »