fbq
Kotimaa
25.01.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
amin asikainen, nadia ammouri
Dramatiikkaa alatiesynnytyksessä! Kaksostyttöjen isä Amin Asikainen kiittää Nadia-rakastaan: "Voi että minkä duunin teit"
Kotimaa
25.01.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Kirkkonummelainen nyrkkeilylegenda Amin Asikainen, 46, on saanut kihlattunsa Nadia Ammourin, 33, kanssa perheenlisäystä.

Lue myös: Amin Asikaisen ja Nadia-rakkaan kaksoset syntyivät: "Kiitos elämälle" - kuvat!

Nadia paljasti perheen täydentyneen kaksostytöillä varhain tiistaiaamuna (25.1.). Vanhemmat ovat julkaisseet yhteiskuvia pienokaistensa kanssa someen. Nadia kertoi synnyttäneensä kaksoset alateitse.

Ylpeä isä Amin poseeraa yhdessä tyttöjensä kanssa somekuvassaan. Paidaton isä on ottanut vastasyntyneet ihonsa lämpöön. Amin kertoo kuvatekstissä, että synnytyksessä tehtiin nopeita päätöksiä, jotta tytöt saatiin turvallisesti maailmaan.

- Tytöt saatiin turvallisesti maailmaan. Voi että minkä duunin teit Nadia. Koko yön kovan taistelun jälkeen 5.22 aamulla tyttö A näki päivänvalon ja perään 5.28 tyttö B. Siinä mentiin hiuskarvan varassa nopeilla liikkeillä tehtiin juuri ja juuri oikea sekä nopea päätös. Saatiin B turvallisesti ulos. Iso kiitos meidän super kätilölle, lääkäreille sekä Espoon sairaalan synnytysosastolle ammattitaitoisesta toiminnasta, Amin kiittelee.

Perhe on vasta viime päivinä muuttanut uuteen asuntoon sekä hankkinut seitsemälle henkilölle sopivan perheauton.

Aminilla on edellisestä liitostaan Nilüferin kanssa kaksi lasta. Nadian kanssa Aminilla on entuudestaan yhteinen Antton-poika. Perheeseen kuuluu myös kultainennoutaja Aidan.

Lisäksi Aminilla on yksi tytär aiemmasta suhteestaan. Amin ja Nadia ovat olleet yhdessä loppuvuodesta 2015 lähtien. Kihloihin he menivät vuonna 2018.