fbq
Kotimaa
03.07.2021 09:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Seiskan lukija ja Instagram
Johanna Puhakka
Allas Sea Poolilla hieraistiin silmiä! Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakan yllättävä ratkaisu Olavi Uusivirran keikkayleisössä – kuva!
Kotimaa
03.07.2021 09:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Seiskan lukija ja Instagram

Huuhkajien Paulus Arajuuren tyttöystävänäkin tunnettu Johanna Puhakka nautiskeli viikko sitten olostaan Olavi Uusivirran keikalla Helsingissä Allas Sea Poolilla.

– Hieraisin silmiäni, kun Salkkarit-tähti nosti illan aikana huulilleen myös tupakan, keikkapaikalta kerrotaan.

Johanna Puhakka

Lue myös: Tässä ovat Huuhkajien tyrmäävän kauniit vaimot ja tyttöystävät: seksikäs malli, sulokas tiedenainen, suosikkinäyttelijä... - katso kuvat!

Suhde paljastui

Johannan ja Pauluksen suhde paljastui, kun Seiska uutisoi asiasta joulukuun alussa. Pian sen jälkeen pariskunta vahvisti seurustelunsa myös itse sosiaalisessa mediassa, kun he molemmat julkaisivat yhteiskuvia Instagram-tileillään.

Johannan julkaisemassa otoksessa pariskunta syleilee toisiaan hellästi ja he näyttävät ikionnellisilta. Kuvassa Johanna on painanut kasvonsa Pauluksen poskeen kiinni, ja pitää kättään jalkapalloilijan rinnuksilla.

Lue myös: Nämä kuvat vahvistavat uuden julkkisromanssin! Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka ja Huuhkajat-tähti Paulus Arajuuri ensi kertaa julkisesti yhdessä - katso!

Kannusti rakastaan

Kesäkuun puolivälissä Seiska kertoi, että Johanna matkusti muiden suomalaiskannattajien kanssa Pietariin katsomaan Huuhkajien peliä Venäjää vastaan.

Suomi hävisi ottelun täpärästi Venäjän tehtyä turnauksen avausmaalinsa Huuhkajia vastaan toisen puoliajan lopulla.

Johanna kertoi Instagramissa, että rakkaan ihmisen näkeminen viikkojen tauon jälkeen oli sykähdyttävän ihanaa.

– Vain se, että näin Paulus Arajuuren oikeassa elämässä niin monen viikon tauon jälkeen sai sydämeni hakkaamaan hulluna. Ilmiselvästi myös se, että näen hänet pelaamassa EM-turnauksessa, on jotain mitä on vaikea kuvailla, se on enemmän kuin ylpeyttä hänen puolestaan, Johanna kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lue lisää: Johanna Puhakka matkusti Pietariin kannustamaan rakkainta Huuhkajaansa: "Olen enemmän kuin ylpeä"

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.