fbq
Kotimaa
30.09.2021 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Alina Voronkova ja Joonas Hurri
Alina Voronkova avautuu suhteestaan Joonas-puolisoonsa: ”Kotona minua odottaa aina illallinen” – pari paljastaa suuren unelmansa!
Kotimaa
30.09.2021 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Jääkiekkoilija Joonas Hurri, 30, ja Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, 26, vihittiin avioliittoon heinäkuussa. Yhteinen taival on tähän mennessä sujunut mallikkaasti, eikä avioliitto ole kaksikon mukaan muuttanut heidän suhdettaan. 

Pariskunta asuu yhdessä Espoossa. Joonaksen mielestä kotitöiden jaossa vallitsee tasapuolisuus, mutta Alina on hieman eri mieltä.

- Mielestäni minä teen toistaiseksi vähemmän kotitöitä, koska olen sen verran pois kotoa. Teen parhaillaan SM-liigan juontoja, joten ennen kuin Joonas liikaa manaa itseään, niin pitää mainita, että kotona minua odottaa aina illallinen, ja kyllä meidän kämppämme on pysynyt suht’ siistinäkin.

Ruuan tilaamista kotiin he yrittävät välttää.

- Tykkäämme kokata paljon, tosin syömme aika yksipuolisia bravuuriannoksia arkena. Pidämme toistemme ruuista, ja ihan mielelläni syön Alinan pöperöitä, kiekkotähti kiittelee kultaansa.

Lue lisää: Hellehäät! Alina Voronkova ja jääkiekkoilija Joonas Hurri menivät naimisiin - häissä vieraina lauma missikaunottaria!

Alina Voronkova ja Joonas Hurri

HAAVEENA PERHEENLISÄYS

Unelmista kysyttäessä kaksikko katsoo toisiaan.

- Sinä heitit yhden ison, Alina aloittaa, johon Joonas jatkaa:

- Unelmamme pyörivät osittain töiden ympärillä, mutta tietysti myös perheenlisäys on haaveenamme, jos sellainen mahdollisuus joskus tulee.

Tämän lisäksi kaksikko haluaisi matkustella enemmän.

- Allekirjoitan kaiken, mitä Joonas sanoo. Siinähän ne oikeastaan kaikki tulivat. Olemme tällä hetkellä todella urakeskeisiä, mikä syö aika paljon aikaa, Alina selventää.

Toistaiseksi siis perheenlisäys ei kuitenkaan ole ajankohtaista.

- Kyllä minä haluan ensin ne vatsalihakset saada, että pysyy vielä muutaman vuoden kunnossa. Ei nyt lähdetä niin nopeasti etenemään, Alina tokaisee iloisena.

Arkistovideo: Alina Voronkova ja Joonas Hurri menivät naimisiin

Lue lisää: Alina Voronkova yllätettiin toden teolla – juhli pari päivää täysin muiden armoilla: ”Polttareilta tuntuvat synttärit”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »