Katso kuva!

Alina Voronkova yllätettiin toden teolla – juhli pari päivää täysin muiden armoilla: ”Polttareilta tuntuvat synttärit”

Uutiset | 14.12.2020 13:12

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova täytti vuosia sunnuntaina 13. joulukuuta. Nyt 26-vuotias kaunotar kertoo Instagram-tilillään, kuinka juhlantäyteistä elämää hän vietti menneenä viikonloppuna. 

- Elämä on mieletön seikkailu, ja nyt viimeiset pari päivää olen saanut elää ”polttareilta” tuntuvia synttäreitä. Perjantaipäivästä lähtien tähän hetkeen asti olen elänyt täysin muiden armoilla, ja saanut nauttia, ja osittain stressata, vaikka mistä yllätyksistä, Alina iloitsee.

Kaunotar paljastaa, että juhlat tulivat hänelle täytenä yllätyksenä. Alinan lähipiiri oli suunnittelut ja valmistellut juhlia viikon verran ilman, että kaunotar itse sai pienintäkään vihiä asiasta. 

Lue myös: "Kuvauksia on ikävä" Alina Voronkova julkaisi tyylikkään mallivideon: poseeraa Emmi Granlundin suunnittelemissa vaatteissa - katso! 

Juhlien järjestäminen teki missikaunottareen suuren vaikutuksen. Syy siihen löytyy hänen lapsuudestaan, josta kaunotar paljastaa erään hieman surullisen seikan. 

- Tiedättekö, kun lapsena ei omistanut kovin montaa kaveria, ja synttärit viime vuosina on mennyt vähän muiden asioiden parissa, niin tämä 26-vuotias mimmi on hyvin otettu. Rakkaat ystävät - kiitos, saatte minut aina tuntemaan itseni erityiseksi, Alina kiittää. 

Synttärionnitteluja kaunottarelle oli tullut lukematon määrä myös sosiaalisessa mediassa yksityisviestein. 

Erotiikkapuheet

Alina oli hiljattain kihlattunsa Joonas Hurrin, 29, kanssa vieraana Tuttu Juttu Show -parisuhdeohjelmassa.

Alina yllätti katsojat vastaamalla melko suorasukaisesti ohjelman erotiikkakysymykseen.

Lue myös: Missi Alina Voronkova täräyttää tv:ssä suorasukaisen seksipaljastuksen: ”Aina, kun tekee mieli!” 

Alina uskaltautui valitsemaan erotiikkakysymyksen, ja kun häneltä kysyttiin, kuinka usein on sopivasti, Alina sutkautti suoran vastauksen.. 

- Aina, kun tekee mieli, Alina vastasi.

- Ei ole sellaista lukua. Sitten, kun tulee se sopiva hetki. Alina on siitä maininnut, että sitten, kun on oikea hetki, tilanne ja ajankohta, niin silloin, Joonas puolestaan sanoi.

Lue myös: Huh, mitkä rusketusrajat! Alina Voronkova jätti rantakelit näyttävästi uimapuvussa: "Kesä 2020, kiitos ja näkemiin!"

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!