fbq
Sonja Kailassaari & Aku Hirviniemi.

Aku Hirviniemen rakas Sonja Kailassaari esiintyi tv:ssä ilman kihlasormusta - näin hän vastaa

Toimittaja Sonja Kailassaari, 42, on tuttu Efter Nion juontajana. Teema & Fem -kanavan ruotsinkielinen keskusteluohjelma on pyörinyt kesästä 2014 lähtien.

Vaikka juontajapari onkin välissä vaihtunut Mårten Svartsrömistä Janne Grönroosiin, Sonja on ja pysyy puikoissa.

– Kahdeksan vuotta on mennyt todella nopeasti. Kun tämä kausi loppuu, olemme tehneet jo yli 400 jaksoa. Se tarkoittaa yli 2 000:ta haastattelua. Se on ihan mahtavaa, Sonja iloitsee Seiskalle Kultainen Venla -gaalan punaisella matolla.

Aku Hirviniemi sai Sonja-rakkaaltaan tukea ammatilliseen haasteeseen – ”Muutaman hermoromahduksen jälkeen hyvä lopputulos”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Sonja Kailassaaren ja Janne Grönroosin tähdittämä Efter Nio oli Venla-gaalassa ehdolla parhaaksi keskusteluohjelmaksi. Voiton vei Yökylässä Maria Veitola.
Sonja Kailassaaren ja Janne Grönroosin tähdittämä Efter Nio oli Kultainen Venla -gaalassa ehdolla parhaaksi keskusteluohjelmaksi. Voiton vei Yökylässä Maria Veitola.

Sonja sanoo olevansa kiitollinen Yleisradiolle, että sillä on ollut malttia odottaa ruotsinkielisen keskusteluohjelman kypsymistä nykyisenlaiseen suosioonsa.

– Yleensä aika nopeasti katsotaan, breikkaako ohjelma vai ei. Ylessä on se hyvä puoli, että he vähän odottavat, että annetaanpa noille vielä mahdollisuus, ehkäpä tästä vielä kehittyvät, Sonja naurahtaa.

– Jaksan myös aina olla iloinen siitä, miten suomenkieliset katsojat ovat löytäneet Efter Nion. Kyseessä on kuitenkin enimmäkseen ruotsiksi tehty ohjelma. Meillä on itse asiassa suurimmaksi osaksi suomenkielisiä katsojia, mikä voi yllättää monet.

Aku Hirviniemi ei peittele ihastustaan tv-kaunotar Sonja Kailassaareen: julkaisi lemmentäyteisen yhteiskuvan – katso!

Viikoittain kuusinumeroisia katselulukuja keräävä Efter Nio on sen verran suosittu, että kotisohvilla huomataan heti, mikäli ruudussa näkyy jotakin tavallisuudesta poikkeavaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näin kävi hiljattain, kun tv-katsoja vinkkasi Seiskalle Sonjan esiintyneen lähetyksessä ilman kihlasormustaan. Sonja on ollut vuodesta 2020 kihloissa tähtinäyttelijä Aku Hirviniemen kanssa.

Jättiyllätys MTV3:n keskusteluohjelmassa - Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari: Kihlat! "Kosin Kinder-munasormuksella!"

– En ole ikinä edes ajatellut, että joku voisi katsoa noin tarkkaan telkkaria! Joku on joskus sanonut, että kun menee baariin, niin silloin pitää katsoa, onko sormus sormessa vai ei.

Sonja Kailassaari.

– Mutta siis, minulla ei aina ole sormusta. En ole koruihminen enkä aina muista laittaa sitä sormeeni. Laitoin reiät korviin 7-vuotiaana ja pidin niitä ehkä kuukauden, kunnes kyllästyin, Sonja selventää hymyillen.