fbq
Uutiset
03.03.2018 08:55
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto
Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari on tuore pari.
Aku Hirviniemi ei peittele ihastustaan tv-kaunotar Sonja Kailassaareen: julkaisi lemmentäyteisen yhteiskuvan – katso!
Uutiset
03.03.2018 08:55
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto

Torstaina ilmestynyt Seiska paljasti, että näyttelijä Aku Hirviniemi, 34, on löytänyt uuden rakkaan. Seiskan tietojen mukaan Aku onkin viihtynyt jo jonkin aikaa televisiojuontaja Sonja Kailassaaren, 37, kanssa.

Lue lisää: Eronneella Aku Hirviniemellä uusi rakas: Kuuma suhde tv-kaunottareen!

Viime viikon perjantaina kyyhkyläiset olivat nauttimassa laskettelun riemusta Espoon Swinghill-laskettelukeskuksessa, josta Aku julkaisi suloisen kuvan kaksikosta Instagramissa. Mukana menossa oli myös Akun ja hänen ex-puolisonsa näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtisen jälkikasvua.

 

Swingers hill!

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

Esitellyt rakkaan kuvia

Aku ei ole peitellyt ihastustaan Sonjaan ystäviltään, ja romanssi on huomattu myös näyttelijäpiireissä.

– Aku on hehkuttanut Sonjaa antaumuksella. Hän on esitellyt rakastuneena ihastuksensa kuvia ystävilleen, lähipiiristä paljastetaan.

Lue myös: Paparazzi iski: Antero Vartia ja juontajakaunotar Sonja Kailassaari romanttisilla treffeillä – flirttailevia katseita ja yöjatkot Sonjan luona, kuvat!

Paria yhdistää ainakin kiinnostus yhteiskuntaan ja matkailuun. Sonja on taivaltanut Afrikan halki Kulkurin Afrikka -ohjelmaa tehdessään, ja Aku kiersi maailmaa Aku ja 7 ihmettä -ohjelmassaan.

Ruokkinut suhdehuhuja

Seiskalle kantautuneiden vinkkien lisäksi Aku on ruokkinut huhuja suhteestaan suomenruotsalaiseen Sonjaan sosiaalisessa mediassa. Hän on viljellyt Instagramissa ruotsinkielisiä tervehdyksiä ja julkaissut kuvia aamupalapöydästä, jossa Helsingin Sanomien kaverina lepää Hufvudstadsbladet.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen pitkän liiton loppu: syrjähyppyjuoruja, terveysongelmia ja aggressiivisia faneja - kuva!

Akun ja hänen ex-kumppaninsa Niinan ero 17 yhteisen vuoden jälkeen tuli julki viime kesänä, vaikka he olivat eronneet jo vuotta aiemmin. Heillä on kaksi tytärtä, Annikki, 11, ja Tuulikki, 8.

Akun tavoin Sonjalla on takanaan tuore ero. Hän haki vuosi sitten avioeroa ex-puolisostaan, ja ero sai sinettinsä elokuussa. Pari ennätti olla naimisissa seitsemän vuotta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »