Vain Seiskassa!

7 Emma-pystiä lähti Lahteen! Rita Behm jysäytti kaikkien aikojen jättipotin – näin hän aikoo juhlia historiallista voittoaan

Kotimaa | 14.05.2021 21:53

Helsingin Messukeskuksessa tehtiin perjantai-iltana (14.5.) kotimaista musiikkihistoriaa. Lahtelaislaulaja Rita Behm pokkasi ensimmäisessä Emma-gaalassaan pystin jokaisessa kategoriassa, jossa oli ehdolla.

Kaikkinensa koko kansan rakastaman artistin matkaan lähti peräti seitsemän Emma-pystiä. Kyseessä on historiallinen saavutus, sillä aiemmin vain Jenni Vartiainen on onnistunut voittamaan samana vuonna yhtä monta Emmaa.

Hei rakas ja Frida -jättihiteistään ylistetty laulaja voitti muun muassa vuoden artistin, vuoden albumin, vuoden tulokkaan ja vuoden kappaleen Emma-palkinnot.

Lue myös: Takaisin Suomessa! Tyrmäävä Jenni Vartiainen lumosi koko Helsingin Messukeskuksen – takana rankka vuosi maailman pandemiakeskuksessa

Rita Behm putsasi täydellisesti palkintopöydän Emma-gaalassa 2021.
Rita Behm putsasi täydellisesti palkintopöydän Emma-gaalassa 2021.

”Tuntuu absurdilta”

Palkintosateen jälkeen onnesta ymmyrkäinen Behm poseerasi Emma-pystiensä kanssa punaisella matolla. Hän ihmetteli ääneen, miten ihmeessä saisi kuljetettua kaikki painavat pystit kotiin saakka.

Lue myös: Mitä mahtaa olla luvassa? Pitsimekon hylännyt Evelina saapui Emma-gaalaan salaperäisenä – vihjaa uusista työkuvioista

– Tuntuu absurdilta. Ehkä huomenna ymmärrän vähän enemmän, häkeltynyt tähti sai sanotuksi.

– En odottanut tietenkään tällaista. Olin lähdössä täältä yhden Emman kanssa! Tuntuu tosi ihanalta.

Lue myös: Arttu Wiskari laihtui kymmeniä kiloja! Emma-gaalan punaiselle matolle asteli täysin muuttunut mies – kuvat!

On siinä pystejä kerrakseen! Behm esitteli palkintosaalistaan Emma-gaalan jälkeen.
On siinä pystejä kerrakseen! Ikionnellinen Behm esitteli palkintosaalistaan Emma-gaalan jälkeen.

Takaisin töllön ääreen

Historiallinen saavutus tarkoitti myös sitä, että Rita Behm sai perjantaina oivan porrastreenin: artistin kun piti kavuta useamman kerran lavalle pitämään kiitospuheita.

Lue myös: Jestas, kuka hän on? Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa – kuva

Eräässä puheistaan lahtelainen naurahti katsoneensa Harry Potter -elokuvaa, vaikka hänen piti valmistautua gaalaan ja kirjoitella puheita valmiiksi. Velholeffa nousi puheeksi myös myöhemmin, kun Behmiltä kysyttiin, miten hän aikoo juhlistaa voittoaan.

– Menen varmaankin katsomaan ne Harry Potterit loppuun, kun ne jäivät kesken. Eikä tässä oikein muutoinkaan voi juhlia, onnellinen Rita myhäili.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Niki Soukkio
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!