fbqTakaisin Suomessa! Tyrmäävä Jenni Vartiainen lumosi koko Helsingin Messukeskuksen – takana rankka vuosi maailman pandemiakeskuksessa | Seiska
Kotimaa
14.05.2021 21:16
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Julius Konttinen
Jenni Vartiainen.
Takaisin Suomessa! Tyrmäävä Jenni Vartiainen lumosi koko Helsingin Messukeskuksen – takana rankka vuosi maailman pandemiakeskuksessa
Kotimaa
14.05.2021 21:16
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Julius Konttinen

Yksi perjantai-illan (14.5.) Emma-gaalan odotetuimmista artisteista on eittämättä Jenni Vartiainen. Moninkertaisesti palkittu laulaja on viettänyt viimeisen vuoden nykyisessä kotikaupungissaan New Yorkissa, jota koronavirus on koulinut kovalla kädellä.

– Olen ollut yli vuoden pois Suomesta. Nyt tuntuu ihanalta ja onnelliselta olla takaisin täällä ja nähdä kaikkia rakkaita, Jenni fiilistelee Seiskalle upeassa mustassa iltapuvussaan.

– Jos elämä haluaa näyttää monia puoliaan, niin se tuli kyllä maailman pandemiakeskuksessa näkyvästi esille. Korona on luultavasti ollut siellä konkreettisemmin ihan silmien edessä, kuin täällä Suomessa.

Lue myös: Arttu Wiskari laihtui kymmeniä kiloja! Emma-gaalan punaiselle matolle asteli täysin muuttunut mies – kuvat!

Ystävykset Elastinen ja Jenni Vartiainen näyttäytyivät yhdessä Emma-gaalan punaisella matolla.
Ystävykset Elastinen ja Jenni Vartiainen näyttäytyivät yhdessä Emma-gaalan punaisella matolla.

”Olemme olleet supervarovaisia”

Manhattanilla ja muualla New York Cityssä on eletty viimeisen vuoden ajan suoranaisia kauhunhetkiä. Päivitettyjen tilastojen mukaan Isossa Omenassa on todennettu lähes miljoona koronavirustartuntaa. COVID19-kuolemia on niitäkin yli 32 tuhatta.

Lue myös: Mitä mahtaa olla luvassa? Pitsimekon hylännyt Evelina saapui Emma-gaalaan salaperäisenä – vihjaa uusista työkuvioista

Pilvenpiirtäjässä asuva Jenni kiittelee onneaan siitä, että on saanut olla perheensä kanssa terveenä.

– Onneksi. Mutta olemme olleet ihan supervarovaisia. Siellä (Yhdysvalloissa) on myös tosi tiukat viranomaismääräykset, joita olemme tietysti noudattaneet. Lisäksi meidät on jo rokotettu, siellä kaikki nämä asiat ovat jo hyvin pitkällä, Jenni kertoo.

Jenni tyylitteli Emma-gaalassa Elastisen kanssa levyttämänsä yhteishittinsä Epäröimättä hetkeekään.
Jenni tyylitteli Emma-gaalassa Elastisen kanssa levyttämänsä yhteishittinsä Epäröimättä hetkeekään.

Tajusitko tätä jättihitistä?

Yhdelle Suomen kautta aikojen suosituimmista naisartisteista piipahdus kotimaassa on vain pikavisiitti. Niin kiire Jennillä ei sentään ollut takaisin rapakon taakse, etteikö hän olisi ehtinyt esittää Emma-gaalassa jättihittiä Epäröimättä hetkeekään.

Lue myös: Jestas, kuka hän on? Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva

Kyseinen kappale purkitettiin Elastisen kanssa jo loppuvuodesta 2019, mutta perjantai-ilta Helsingin Messukeskuksessa oli ensimmäinen kerta koskaan, kun ystävykset Ela ja Jenni esittivät sen yhdessä.

– Totta se on! Emme olleet edes äänitystilanteessa samassa tilassa esittämässä sitä, koska Jenni oli silloin New Yorkissa. Joten oli suorastaan merkillistä päästä vihdoin vetämään se yhdessä ja nähdä kappaleen mittasuhteet, Elastinen iloitsee Seiskalle.