fbq
Kaisa Mäkäräinen on huono käyttämään rahaa.

200 000 euroa vuodessa tienaava Kaisa Mäkäräinen paljastaa: ”Olen huono rahankäyttäjä – jauhelihatkin ostan alehyllyistä!”

Uransa jatkosta äskettäin ilmoittanut ampumahiihtokuningatar Kaisa Mäkäräinen, 35, on viime vuosina rohmunnut ampumahiihdolla yli 200 000 euron vuosituloja. Raha ei kuitenkaan painanut tärkeimpänä vaakakupissa urheilu-uran jatkossa.

– Olen huono rahankäyttäjä. Yhden talon olen rakentanut, mutta kyllä minä edelleen ostan jauhelihat alehyllyistä, jos se vain on mahdollista, Kaisa kertoi yhteistyökumppaninsa Specsaversin tilaisuudessa Helsingissä.

Kaisa Mäkäräisen ja Jarkko-kihlatun lemmenpesä valmistui – kuva!

Kaisa pääsi pitkäaikaisen kihlattunsa Jarkko Siltakorven kanssa kauden jälkeen lataamaan akkujaan Thaimaan auringon alle. Loma tarjosi hyvän hengähdystauon, mutta samalla Kaisan ajatukset uran jatkosta selkiintyivät.

– Pitää mennä näköjään kauas, jotta näkee lähelle! Lomalla fiilistelin, että elämä voi olla jees ilman urheiluakin. Mutta toisaalta tuli tunne, että kun palaa Joensuuhun, arki iskee päin kasvoja.

Uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen ei haaveile vielä häistä kihlattunsa kanssa: ”Haluan nyt muuta pohdittavaa!”

Kaisa tunnetaan innokkaana suunnistajana. Ampumahiihtäjä on nähty useana vuonna Venlojen viestissä Jukolassa, mikä tänä kesänä järjestetään Hollolassa.

– Toivon, että sinne pääsisin. Se tosin edellyttää, että pitää ennättää iltarasteilla sitä ennen.