fbqKaisa Mäkäräisen ja Jarkko-kihlatun lemmenpesä valmistui – kuva! | Seiska
Katso kuva!
Kaisa Mäkäräinen urheilugaalassa

Kaisa Mäkäräisen ja Jarkko-kihlatun lemmenpesä valmistui – kuva!

Uutiset | 03.12.2016 16:01

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen ja hänen avomiehensä Jarkko Siltakorven lemmenpesä on hiljattain noussut Joensuun Noljakkaan lahjatontille, jonka kaupunki antoi Kaisalle kiitoksena vuoden 2011 takaa-ajon maailmanmestaruudesta.

 

160 neliön hirsitalo

Yksikerroksisessa hirsitalossa on asuinpinta-alaa noin 160 neliötä. Talosta löytyy iso kodinhoitohuone, jossa Kaisa voi kuivata ja säilöä urheiluvaatteita, sekä erillinen urheiluvälinevarasto sporttisen parin suksille, pyörille ja rullasuksille.

 

Kaisa Mäkäräisen talosta on vain kivenheiton matka Pyhäjärven rantaan.

Makuuhuoneita on kolme. Yksi on varattu työ- ja vierashuoneeksi, josta saattaa tulla tulevaisuudessa lastenhuone. Toiseen on tehty huippu-urheilijan kotikuntoilutarpeet täyttävä jumppahuone.

 

Amme kylpyosastolla

Tummaa sävyä huokuva keittiö yhdistyy olohuoneeseen, ja kylpytiloilla on oma siipensä. Sauna- ja pesuhuoneosasto on varustettu kylpyammeella, jossa Kaisan kelpaa virkistäytyä treenin jälkeen.

Hirsitalossa on käytetty hyödyksi kivielementtiä, mikä tuo säväyksen julkisivuun. Etupihaa koristaa iso terassi, joka on tehty 145 millimetriä leveästä kestopuusta.

– Sisällä on vielä täysi kaaos, mutta pihalla on jo seesteisempää. Istutuslaatikot saavat odottaa kasveja kevääseen, Kaisa kertoi marraskuun alussa Kaisa Goes Home -blogissaan.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!