fbq
suoratoistoTallinnassa kuvataan psykologista trilleriä – pääosissa Maria Sid ja Samuli Edelmann
Tallinnassa kuvataan psykologista trilleriä – pääosissa Maria Sid ja Samuli Edelmann

Kuusiosaisessa jännitysdraamasarjassa rikostutkija Anna Valli saa tutkittavakseen kaupungin pelätyimmän rikollispomon – ex-rakastajansa – pojan katoamisen. Pojan löydyttyä tapettuna Anna tajuaa kauhukseen jälkien johtavan omaan poikaansa. Perhettä suojellakseen hän tekee kaikkensa peitelläkseen poikansa jälkiä ja alkaa johdattaa kollegoitaan ja kostonhimoista ex-rakastaan harhaan, kunnes hänelle paljastuu, että omalla aviomiehellä on ratkaiseva rooli rikoksessa. Kun sekä poliisi että alamaailma alkavat päästä selville totuudesta, Anna joutuu yhä syvemmälle valheiden ja salaisuuksien kierteeseen. Lopulta Annan on päätettävä, kuinka pitkälle hän on valmis menemään poikansa takia.

Pääosissa nähdään Maria Sid, Samuli Edelmann, Tommi Korpela, Janne Hyytiäinen ja Elias Salonen. Tarina perustuu Petri Karran vuonna 2019 julkaistuun samannimiseen romaaniin. Kuvaukset ovat nyt käynnissä, ja ne toteutetaan loppuvuoden 2021 aikana Tallinnassa ja Helsingissä. Sarja on jo herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta: ranskalainen APC on jo hankkinut sen kansainväliset levitysoikeudet.

Musta valo yhdistää koukuttavan trillerin ja avioliittodraaman: sarja kertoo avioliitosta, perheestä ja rikoksesta. Sarja väittää, että rakkaus on voima, joka voittaa lopulta kaikki vastoinkäymiset. Uskomme, että Maria Sid ja Samuli Edelmann avioparina ja Tommi Korpela ex-rakastajana tulevat tekemään huikean herkulliset roolit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi, kuvailee sarjan vastaava tuottaja Minna Virtanen.


Musta valo julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2022. Sarja nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
19.10.2021 08:10 | Kuva: C More

Seuraa meitä somessa