fbq
salkkarit

Salkkareiden juonipaljastukset: Linda saa tietää Joonatanin pettämisestä – kolmiodraama roihahtaa

Salkkareissa ensi viikolla Salla livahtaa sairaalaan tapaamaan Karia ja Joonatanille käy käry.

Elinan on pakko erota Robinista Noelin painostuksen takia. Myös Kristiania painostetaan omalla tahollaan, ja hänen on pakko palkata Miki kahvilaan. Miki haluaa sinne, koska hänen peitetehtävänään on mafioso JP:n touhujen selvittäminen.

Pian JP ilmestyykin paikalle. Aki auttaa Henrikiä maksamaan velkansa JP:lle, mutta muuten hän ei halua sekaantua Henrikin ongelmiin. Henrikin helpotukseksi JP kertoo myöhemmin siirtävänsä hämäräbisneksensä muualle kahvilasta. Siinä vaiheessa Miki on jo saanut arvokasta tietoa JP:n hommista. Ei kuitenkaan niin paljon kuin katsojat, joille on selvinnyt, että JP tekee itse asiassa hommia Akille!

Salla yrittää hiippailla tapaamaan sairaalassa sydänkohtauksesta toipuvaa Karia, joka ei halua olla missään tekemisissä Sallan kanssa, koska on saanut tietää Sallan olevan raskaana mahdollisesti Gunnarille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Salkkareiden juonipaljastukset: Benjamin pakenee maasta – Aaron Bojang jättää sarjan

Joonatan säätää sekä Hanin että Lindan kanssa. Kun hän lopulta päättää kertoa Lindalle rehellisesti suhdehistoriastaan Hanin kanssa, on jo myöhäistä, sillä Lasse on ehtinyt möläyttää asian Lindalle. Pieni kolmiodraamahan siitä seuraa.

Aino ja Sampo sinetöivät sovintonsa tuplatreffeillä kumppaneineen eli Valtterin ja Kallen kanssa. Valtter alkaakin vaikuttaa ihan ok tyypiltä, vai alkaako? Jotain hämärää treffeillä nimittäin tapahtuu.

Nella huolestuu taloudellisesti tiukilla olevasta Eetusta, jonka edesmenneen vaimon sydän Nellan rinnassa sykkii. Nella alkaa tämän salatukijaksi, vaikka Violan mielestä ajatus on huono.

Salatut elämät MTV3 MA–TO.

Artikkelia muokattu kello 9.50: Lisätty tarkennus Akin ja JP:n yhteydestä.

Seuraa meitä somessa