fbq
ensitreffit 2.0

Realityjulkkisten osallistuminen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan kuumensi tunteita somessa: ”Meni maku”

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelma alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. Asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, minkä jälkeen parit asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan. He tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Mukana ovat muun muassa Temptation Island Suomessa aiemmin nähty Jarkko ”Jape” Virtanen, Paratiisihotellissa ja Ex on the beachissä ollut Tilda sekä Marko Björsin tähdittämässä Rakkauden seikkailussa mukana ollut Janne

llätysosallistuja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa - puolisoaan pettänyt TIS-Jape etsii nyt seikkailunhaluista naista

Rene puolestaan nähtiin Save the datessa. Kyseisessä ohjelmassa aviomiestä etsinyt Mimi tunsi Renen jo ennestään Tinderin kautta ja oli sitä mieltä, ettei miehestä ollut minkäänlaiseen parisuhteeseen. 

rene
Rene sai kylmää kyytiä Save the Datessa.

Mimi pöyristyy Save the Datessa – mukaan pyrkii hänen entinen heilansa: ”Ei missään nimessä ole valmis parisuhteeseen”

Facebookissa on ihmetelty, miksi kestävää parisuhdetta etsivään ohjelmaformaattiin on otettu mukaan tosi-tv-julkkiksia, jotka ovat olleet mukana esimerkiksi pettämisestä tunnetussa Temppareissa tai roisista menostaan tunnetussa Ex on the beachissä

– Samat naamat kiertää näissä ”rakkaus”-tositv-ohjelmissa. Ensin joku Paratiisihotelli tai vastaava, sitten Ensitreffit alttarilla, sitten vähän parisuhteen testausta Temppareissa ja kierroksen voikin aloittaa alusta kun ero tuli, kirjoittaa Sari Jokela

– Yhden ehdokkaan edellinen parisuhde kaatui kesällä pettämiseen… sehän on hyvä pointti seuraavan parisuhteen kestoa ajatellen.. miksikä se sekoilu paremmaksi muuttuisi tämänkään ohjelman myötä, Eila Tarvainen viittaa mahdollisesti TIS-Japeen, jonka parisuhde Temppareista tuttuun Mathilda "Mattu" Westerbergiin kaatui miehen pettämiseen. 

– Ei tarvitse tätäkään ohjelmaa enää katsoa. Onkohan nämä valitut hakemassa julkisuutta itselleen enemmän kuin puolisoa? kysyy Marja-Leena Wahlman.

– Meni maku tästäkin ohjelmasta. Luulin tän olevan TOSITARKOITUKSELLA, argumentoi Tiina Pelkonen.

– Miksi helvetissä ohjelmaan on valittu tempparit osallistuja??? Paha rimanalitus, määrittelee puolestaan Mikko Heimo Twitterissä.

Positiivisena huomiona moni on arvellut, että ohjelmassa nähtäneen nyt ensimmäinen samaa sukupuolta oleva pari, sillä miehiä on naisia enemmän, ja lisäksi mukana on Marko Björsin rakkausrealityssä nähty Janne. 

Ensitreffit alttarilla 2.0. MTV Katsomossa 28.11. alkaen. 
 

Seuraa meitä somessa