fbq
Kalush Orchestra

Euroviisuvoiton vei ennakkosuosikki - The Rasmus ei sijoittunut häävisti

Euroviisujen todellinen ennakkosuosikki oli Ukrainan Kalush Orchestra kappaleella Stefania. Odotetusti Ukraina myös vei viisuvoiton. Kalsush Orchestra sijoittui ensimmäiseksi 631 pisteellä. Toiseksi sijoittui Iso-Britannia 460 pisteellä. Ukraina on voittanut viisut kahdesti aiemmin.

Todellinen jännitysnäytelmä saatiin pisteidenlaskussa kuitenkin aikaiseksi. Raatien antamien äänten jälkeen johdossa oli Iso-Britannia 283 pisteellä. Suomi sai raadeilta vain kaksitoista pistettä ja oli sijalla 22. Pisteitä tuli kolmelta maalta - yksi piste Italialta, kuusi pistettä Serbialta ja viisi Virolta. Ennakkosuosikki Ukraina oli raatipisteiden julkistamisen jälkeen neljäntenä.

Pisteidenjaon aikana juontaja Laura Pausini katosi pitkäksi aikaa lähetyksestä ja palasi vasta, kun oli Suomen vuoro jakaa pisteet.

Kalush Orchestra
Ennakkosuosikki vei odotetusti Euroviisujen voiton.

The Rasmus euroviisulavalla tänään täysin uudistetulla show’lla: ”Emme lähteneet kopioimaan ketään”

The Rasmus
The Rasmus jäi pisteissä finaalin häntäpäähän.

Tällä kertaa yksikään maa ei jäänyt pisteittä, ja raatipisteiden jälkeen nollilla ollut Saksa sai yleisöäänistä kuusi pistettä. The Rasmus sai yleisöäänistä 26 pistettä, jolloin lopullinen pistemäärä oli 38. The Rasmuksen lopullinen sijoitus Euroviisuissa oli 21.

The Rasmus kertoo omat viisusuosikkinsa – ”Kaikista eniten bändin kesken ollaan laulettu…”

Seuraa meitä somessa