fbq
TVThe Rasmus kertoo omat viisusuosikkinsa – ”Kaikista eniten bändin kesken ollaan laulettu…”
The Rasmus kertoo omat viisusuosikkinsa – ”Kaikista eniten bändin kesken ollaan laulettu…”

The Rasmuksen rumpali Aki Hakala oli Katson haastateltavana Euroviisujen alla. Jo tuolloin oli nähtävissä, että The Rasmuksen osallistuminen oli huomioitu laajasti.

– Ulkomailla meidän Euroviisuihin osallistuminen on noteerattu isosti. Olemme saaneet biisistä paljon palautetta ympäri maailmaa omilta faneiltamme, mutta myös sellaisilta, jotka ovat löytäneet bändimme vasta viisuihin osallistumisen myötä. Olemme tehteet paljon haastatteluja ympäriinsä, ja vaikuttaa siltä, että bändiä kohtaan on tällä hetkellä todella paljon kiinnostusta.

– Euroviisuissa on tänä vuonna mukana tosi hienoja biisejä ja artisteja, enkä lähtisi nimeämään pahimpia vastustajia. Mieluummin mainitsisin, että esimerkiksi Ruotsilla, Italialla, Puolalla, Armenialla ja Ukrainalla on mielestäni hyvät kappaleet, Hakala listasi.

Lue myös: Näin kävi The Rasmuksen - tässä ovat toisesta semifinaalista euroviisufinaaliin edenneet maat

Lordi Eurovision Song Contest

Kaikki Hakalan mainitsemat maat pääsivätkin finaaliin. Mutta mikä on The Rasmuksen oma yhteinen suosikki koko viisuhistoriasta?

– Ei voi olla mainitsematta Lordin upeaa menestystä vuonna 2006. Se oli mahtava saavutus ja olihan Hard Rock Hallelujah -biisikin tosi kova sekä bändin monsteri-look vailla vertaansa, Hakala hehkuttaa.

– Toinen, joka on jäänyt mieleen, on Loreen ja hänen kappaleens Euphoria, jolla Ruotsi vei viisuvoiton 2012. Siltä biisiltä ei ole voinut välttyä kukaan. Loreen oli samalla lavalla kanssamme muutama viikko sitten Euroviisujen ennakkobileissä Amsterdamissa, ja viisukansa näytti rakastavan sitä kappaletta edelleen. Yhteislaulu oli mieletöntä, Hakala kertoo.

– Mutta jos täysin rehellisiä ollaan, niin kaikista eniten bändin kesken ollaan laulettu Marion Rungin vuoden 1962 viisubiisiä Tipi-tii

Lue myös: Euroviisujen 2022 finaalin esiintymisjärjestys on tässä! – The Rasmus iskee neljäntenä

Eurovision Song Contest 2022: Finaali esitetään TV1:llä ja Yle Areenassa lauantaina 14.5. kello 22.00 alkaen.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Marion Rung Eurovision Song Contest
 

14.05.2022 10:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Venla Shalin

Seuraa meitä somessa