fbq

Duudsonit tyrmistyvät vanhempien antamasta ilkeästä lempinimestä: "Mua ärsyttää suunnattomasti"

Duudsonit linjaavat Siljamäen perheelle, ettei Mordor-lempinimeä käytetä enää koskaan.

Duudsonit tuli taloon -sarjan neljännessä jaksossa suunnataan Lohjalle, jonne Siljamäen perhe on kutsunut Duudsonit Jim-pojan pelaamisen vuoksi. Jakso esitetään Nelosella keskiviikkona 4. lokakuuta, ja se on jo katsottavissa Ruutu+:ssa.

Perheeseen kuuluvat Anu-äiti, Ilkka-isä, kaksoistytöt Ava ja Bea sekä pojat Jooa ja Jim. Vanhempien mukaan Jim viettää vapaa-aikansa tietokoneella Mordoriksi nimetyssä huoneessaan.

– Perhe kaipaa Jimiä. Kun pyydetään, että mennään Hoploppiin tai Superparkkiin, se on kauhea taistelu, Anu-äiti kertaa.

Näyttävän sisääntulon jälkeen Duudsonit tiedustelevat vanhemmilta syytä sille, että Jimin huonetta nimitetään Taru sormusten herrasta -saagasta tutuksi Mordoriksi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Täällä on välillä kaikki verhot kiinni ja valot poissa. Mikään muu ei hohda kuin tietokoneen näyttö. Tämä on kauimmainen nurkka tuolta muista toiminnoista, niin tää on tällainen Mordori, Ilkka-isä kertoo Duudsoneille.

UMK-järjestäjä antoi tietoja uusista artisteista: "Kuunnelluin artisti, räjähtävä rock-anthem, ysäri-dance-tanssittaja..."

Duudsonit selvittelevät Lohjalla Siljamäen perheen haasteita.
Duudsonit selvittelevät Lohjalla Siljamäen perheen haasteita.

Vanhempien suhtautuminen tyrmistyttää Duudsoneita, sillä sanalla on negatiivinen kaiku. 

– Mua ärsyttää se. Ärsyttää suunnattomasti, että sitä huonetta sanotaan Mordoriksi. Ei perheen pitäisi tollaista negatiivisuutta lietsoa, Jarno toteaa kameroille. 

– Huoneen sanominen Mordoriksi on lähtenyt taatusti vitsistä, mutta ton ikäiset lapset ja nuoret eivät ymmärrä sarkasmia. Se taju kehittyy vasta myöhemmin, HP linjaa.

Jim pelaa pisimmillään kuusi tuntia päivässä tietokoneella. Tuntimäärä on Duudsoneista liikaa, ja tavoitteena on innostaa Jimiä takaisin aikaisemmin rakkaan jalkapalloharrastuksen pariin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavana päivänä tilanteeseen tulee kuitenkin muutos. 

– Yksi asia, mikä muuttuu saman tien. Jimin huonetta ei tästä hetkestä eteenpäin enää koskaan kutsuta Mordoriksi. Se on ihan hiton rumasti sanottu. Jimin huonetta kutsutaan Jimin huoneeksi, Jarppi linjaa tiukasti. 

Duudsonit tuli taloon keskiviikkoisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa