fbq
BB-Nabaz

BB-Nabaz avautui muille asukkaille suuresta surustaan – menetti kummipoikansa

Suurin osa BB-asukkaista laitettiin eilen talon pihamaalla sijaitsevaan suureen häkkiin. Laura sai valita asukkaista muutaman, jotka saivat elää häkin ulkopuolella. Viime yönsä talon sisällä saivat nukkua Nabaz, Laura, Miikka, Merve, Aleksi, ja Reeo, joka pääsi eilen häkistä pois Lauran tehtyä diilin Big Brotherin kanssa.

He istuskelivat tänään tiistaina (27.9.) puolenpäivän jälkeen talon terassilla, kun Nabaz kertoi muille asukkaille surullisesta vuosipäivästä.

- Tiedättekö kaverit, mikä päivä tänään on? Nabaz kysyi muilta.

- Tänään on yksi vuosi siitä, kun kummipoikani meni pois, hän jatkoi.

 BB-Nabazia kiusattiin julmasti koulussa: "Siihen osallistui jopa opettajani"

Muut kommentoivat vähäsanaisen myötätuntoisesti Nabazin kertomaa. Kyseinen kummipoika oli Nabazin parhaan ystävän lapsi. Nabaz sanoo ystävänsä tietävän, että Nabaz on henkisesti tämän tukena.

- Siksi mä kysyin teiltä, että mikä päivä tänään on. Tajusin, että tänään on yksi vuosi (siitä). Aika menee niin nopeasti, Nabaz totesi surumielisenä.

Nabaz toivoi tämän jälkeen, että BB järjestäisi jotain toimintaa, jotta hän saisi muuta ajateltavaa. Terassilla oleskelleet asukkaat rupesivat lyhyen hiljaisuuden jälkeen keskustelemaan kevyemmistä asioista.

Karvanin heitto BB-talosta häädetystä Kirsistä kuumensi tunteita

Nabbe
Nabaz tuohtui eilen Karvanille, kun Karvan oli viitannut omien sanojensa mukaan vitsillä siihen, että talosta sunnuntaina häädetty Kirsi ei olisi elännyt talossa oikeudenmukaisuuden sääntöjen mukaisesti.

Big Brother Nelosella ja Ruutu+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa