fbq
TVKarvanin heitto BB-talosta häädetystä Kirsistä kuumensi tunteita
Karvanin heitto BB-talosta häädetystä Kirsistä kuumensi tunteita

Big Brother -talossa nähtiin sunnuntaina (25.9.) häätöäänestys, jonka päätteeksi Kirsi häädettiin talosta.

BB-talosta häädetty Kirsi otti vastaan häätötuloksen silminnähden yllättyneenä.

Lue myös: Kovana pelaajana tunnettu Kirsi häädettiin BB-talosta

Uuden alkaneen viikon myötä Big Brotherin alkukarsinnat on nyt käyty, ja uusi ajanjakso, joka kantaa nimeä päälliköiden valtakaudet, on alkanut.

Valtakaudet alkoivat demokraattisissa tunnelmissa, kun asukkaat valitsivat joukostaan ensimmäisen päällikön, joka saa valtaa, vastuuta ja etuoikeuksia. 

Kaikki asukkaat pitivät ennen päällikön äänestämistä puheenvuorot, joissa perustelevat, miksi juuri he olisivat paras valinta päälliköksi. 

Karvan puhui puheessaan oikeudenmukaisuudesta ja rehellisyydestä, ja viittasi talosta juuri pudonneeseen Kirsiin sanomalla, että talosta on äskettäin poistunut asukas, joka ei elänyt oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden sääntöjen mukaisesti.

Lue myös: BB-Karvan astelee itsevarmana taloon - vain kaunis nainen voi sekoittaa pakkaa: "On siellä talossa ehkä yksi nainen.."

karvan

Nabazin ja Karvanin ilmiriita

Myöhemmin Nabaz kertoi loukkaantuneensa Karvanin puheesta, koska hän ja Kirsi olivat sydänystävät talossa. Karvan selitti sanoneensa asian vitsillä, mutta Nabaz ei selitystä purematta niellyt. Hän tivasi Karvanilta, mitä hän tarkoitti ja samalla syytti Karvanin sanoneen, että oli hyvä, kun Kirsi lähti. Tilanne äityi nopeasti ilmiriidaksi.

– Kaikkea ei tarvitse ottaa aina niin pahasti, Karvan totesi vastaukseksi Nabazin syytöksiin.

– Se ei ole hauskaa, Nabaz vastasi takaisin kylmästi.

Nabaz avasi, että kaikilla talossa oli Kirsiä ikävä, eikä Karvanin vitsiksi tarkoittama heitto ollut sen takia lainkaan hauska.

Karvan puolestaan totesi, ettei hänen sanomisiaan tarvitsekaan pitää hauskana, vaan kaikilla on erilainen huumorintaju.

Lue myös: Big Brother -talossa seksikeskustelu ruokapöydässä – Sofialta täystyrmäys: "Mä vihaan kortsuja"

nabaz

Sofia liittyi keskusteluun: "Miten sä kehtaat"

Tilanne ei kuitenkaan ollut vielä siinä, vaan Nabaz jatkoi olevansa surullinen Kirsin lähdöstä, eikä voisi itse seistä kaikkien edessä tekemässä aiheesta vitsiä. Karvan korosti, ettei sanonut asiaa ilkeyttään.

– Jokaisen piti sanoa jotain, ja mä sanoin sen, Karvan selitti.

Karvanin mielestä hänen sanomansa asia ei lopulta ollut kovin iso juttu. Nabaz otti tästä nokkiinsa ja kertoi suorasanaisesti, että Kirsin häätö talosta oli hänelle iso juttu.

Lue myös: BB-Ruzbeh laukoo tökerön kommentin häätöäänestyksen jälkeen – Sofia tuohtuu: “Ei aikuinen mies voi käyttäytyä noin lapsellisesti”

Tässä vaiheessa myös Sofia liittyi riitaan.

– Miten sä kehtaat tulla tänne sanoo noin meille, Sofia tivasi Karvanilta. 

Nabaz tilitti Karvanilla olleen lukuisia sanoja, joista valita sanottavansa, mutta Karvan valitsi juuri ne, joilla loukkasi Kirsin lähtöä surevia ihmisiä.

sofia

Karvan painotti jälleen kyseessä olleen vain heitto, jota ei tarvitsisi ottaa todesta. Jos muut olivat pahoittaneet mielensä, se oli Karvanin mukaan heidän oma asiansa.

– Sä oot sanonut, ettei hän ollut rehellinen, hän ei ollut oikeudenmukainen, ja siksi hän lähti. Näin sä sanoit meille meidän ystävästä, Sofia paukautti.

Karvan myönsi, että heitto saattoi olla väärään aikaan heitetty. Hän kuitenkin ihmetteli yhä, miksi yhdestä lauseesta tehtiin näin iso numero. Riita päättyi, kun Nabaz rynnisti päiväkirjahuoneeseen purkamaan omia tuntojaan. 

Vaitonainen joukko jäi keittiöön siivoamaan ja pohtimaan tapahtunutta.

Lue myös: BB-Sofia paljastaa: Tämä Big Brother -talon asukas vastaa miesihannettani

Big Brother Suomi Nelosella ja 24/7-tapahtumia voit seurata Ruutu+-palvelusta.

bb

Artikkeliin liittyvät aiheet:
26.09.2022 17:36 | Teksti: Milla Leinonen | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa