fbq
TVVeltto Virtasen jutut ärsyttävät Farmi Suomessa: ”Eivät ole enää tätä päivää”
Veltto Virtasen jutut ärsyttävät Farmi Suomessa: ”Eivät ole enää tätä päivää”

Farmi Suomi -sarjan kakkosjakson alussa lauantaina selviää, että edellisjaksossa laavulle läheteyt Antonio Flores ja Meri Aalto joutuvat kuin joutuvatkin kaksintaisteluun, ja voittajasta tulee ensimmäinen torppari.

Lue myös: Farmi Suomi alkoi draamalla: Huonovointinen Helena Lindgren poistui farmilta

Pääskystä ei ole kevääseen päivääkään, eikä torpparin valinnasta pehtoorin pätkähtämiseen paikalle. Pehtoori antaa farmilaisille heti tehtäväksi rakentaa kanakopin, ankkalammikon ja pihapöydän penkkeineen. Homma menee muuten putkeen, mutta torpparilla menevät ankat ja kanat sekaisin.

Porukka saa silti palkkioksi mystisen punaisen laatikon, jonka sisällä ei ole ainakaan kilpailijoiden himoitsemaa ruokaa. Ruokaa enemmän kisaajat himoitsevat kahvia – jota on ollut koko ajan saatavilla aivan heidän neniensä edessä. Pehtoori pyytää Essi Unkuria tuomaan keittiöstä löytyvät vihreät pavut lainaksi itselleen.

– Nämä voisi vaihtaa kahvipapuihin, Essi vielä toteaa luovuttaessaan papupurkin pehtoorille.

– Minä vien nämä paahtamattomat kahvipavut nyt mennessäni. Saatan joskus ohikulkiessani seuraavan kerran tiputtaa tämän, pehtoori toteaa tyrmistyneille farmilaisille.

Huippukokki Teemu Laurell sanoo kyllä tunnistaneensa kahvipavut, mutta soimaa itseään siitä ettei hoksannut, että ne olisi voinut paahtaa itse. 

– Kyllä minä nyt olisin raa’an kahvin tunnistanut, mutta kukaan ei sanonut siitä. Siellä oltiin vaan keittiössä ihmetelty onko ne jotain papuja, Veltto Virtanen puolestaan jälkiviisastelee.

Velton jutut alkavat ärsyttää jaksossa Marikoa, joka avautuu aiheesta jo ennen kahvikatasfrofia:

– Sieltä tulee sellaisia juttuja, jotka yksinkertaisesti eivät ole enää tätä päivää. Luulen että niillä kommenteilla hän myös kaivaa kuoppaa itselleen.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaisin kello 20.

Lue myös: Mariko Pajalahti empi, voiko jättää taaperoikäisen kotiin Farmin kuvausten ajaksi – näin neuvolasta vastattiin

10.03.2023 15:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Alpertti Rieksjärvi

Seuraa meitä somessa