fbq
TVFarmi Suomi alkoi draamalla: Huonovointinen Helena Lindgren poistui farmilta
Farmi Suomi alkoi draamalla: Huonovointinen Helena Lindgren poistui farmilta

Farmi Suomen farmipaikat ratkaistiin ensimmäisessä jaksossa erilaisilla kilpailuilla, joista viimeisessä kannettiin kilpaa vettä. Vedenkantokisan voittanut Jade Nyström samoin kuin siihen joutunut Antonio Flores ja Meri Aalto huomasivat pian, että yksi heidän kilpakumppaneistaan istuskeleekin yllättäen sivussa: Helena Lindgren joutui keskeyttämään kilpailun ilmeisesti auringonpistoksen takia.

Vielä kisan ratkettua Helenan lähtö ei ollut kuitenkaan selvillä, vaan Antonio ja Meri lähetettiin laavulle valmistautumaan kaksintaisteluun. Heidän bondatessaan siellä hämärtyvässä illassa Helena ilmoitti muille farmilaisille päätöksestään jättää kisa.

– Vaikka kuinka mieli haluaisi olla täällä teidän kanssa, niin keho pistää vastaan. Kaikki valvotut kylmät yöt, kuuma aurinko ja vähäinen ravinto – mun keho ei sitä kestä, ja on viisautta kuunnella sitä, Helena sanoo murtuneena.

– On myös reilumpaa jättää teille nuoremmille tilaa. Olen saanut kokea jo paljon elämässä, ja toki tämä olisi ollut yksi kokemus lisää, mutta nyt on näin, Helena totesi ennen kuin lausui joka kilpakumppanilleen henkilökohtaiset, kaunopuheiset hyvästit.

Lue myös: Helena Lindgrenillä, 65, dramaattinen aloitus Farmilla – pyörtyy kesken tehtävän: "Silmissä musteni"

Helena kertoi ohjelmassa valmistautuneensa koitokseen hankkimalla farmivaatteet, lukemalla ja käymällä jopa Maaseutumuseossa. Niinpä hän oli ymmärrettävästi pettynyt, kun joutui lähtemään kisasta ilman taistelua.

Ensimmäisessä jaksossa jäi vielä arvoitukseksi, mitä tapahtuu laavulla oleville kilpailijoille: putoaako toinen heistä joka tapauksessa kaksintaistelussa vai saavatko molemmat jäädä Farmille.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaisin kello 20.

Lue myös: Farmi-ohjelmassa nähtävä Helena Lindgren kohtaa ennakkoluuloja – epäillään diivaksi
 

04.03.2023 21:35 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Mojo Erämetsä / Nelonen

Seuraa meitä somessa