fbq
TVSanna Marinilta poikkeuksellinen tunteenpurkaus – liikuttuu kyyneliin viihdeohjelmassa
Sanna Marinilta poikkeuksellinen tunteenpurkaus – liikuttuu kyyneliin viihdeohjelmassa

Sunnuntaina (5.2.) käynnistyy Marja Hintikan vetämän Laulu rakkaudelle -musiikkiohjelman kolmas tuotantokausi. 

Ensimmäisen jakson arvovaltaisin vieras on pääministeri Sanna Marin, (sd.) joka saapuu studioon suoraan eduskunnasta. Hänet yllättää ystäväkolmikko laulaja-näyttelijä Lauri Mikkola sekä muusikot Heini Ikonen ja Jepa Lambert. Ystävykset haluavat tarjota Sannalle harvinaisen hetken, jossa hänen ei tarvitse muuta kuin istua ja nauttia.

Lue myös: Vera Stanhope tutkii -sarjan tähti Brenda Blethyn pitkistä kuvauksista: "En usko pystyväni tähän enää"

– Sanna on pitänyt Suomen ja naisten lippua korkealla, ja voimme olla ylpeitä hänestä. Jos joku tarvitsee voimaannuttamista, niin hän, kolmikko perustelee yllätystään ennen h-hetkeä.

"Vapaalla heittäydyn"

Pikkulinnut ovat laulaneet, että pääministeri fanittaa James Bond -elokuvia ja niiden mahtipontisia tunnareita. Bond-teemalla siis lavalle.

Lue myös: Ylen Hengaillaan-visailuohjelman huono alku nousi otsikoihin myös Ruotsissa

Sanna on täysin tietämätön, mistä on kyse, kun hänet saatetaan Laulu rakkaudelle -yleisön eteen. Hän myöntää hieman jännittävänsä uutta tilannetta. 

– Tykkään yllätyksistä ja spontaaniudesta, ja minusta tuntuu, että tässä on kyse miellyttävästä yllätyksestä. Kuulostaa hyvältä, Sanna vakuuttaa juontajalle. 

Laulu rakkaudelle

Ennen kuin Sanna pääsee nauttimaan yllätyksestään, juontaja utelee, mitä viime vuosina yllätyksillä siedätetty pääministerimme ajattelee ennen valkoiseen tuoliin asettumista. 

– Arjessa ja työssä olen ihminen, joka tykkää pitää langat käsissä. Vapaalla tykkään myös heittäytyä, kuten joku kansalainen on saattanut lehdistä lukea, Sanna nauraa. 

Epätodellinen olo

Valkoisessa tuolissa Sanna myöntää olonsa hämmentyneeksi, mutta show'n alkaessa Bond-teema silmin nähden puree pääministeriin. Viimeinen kappale Adelen Skyfall saa pääministerin silmät kostumaan. 

Lue myös: Kämppikset-sarjan tähti Kiti Kokkonen: "Ihana näytellä rasittavaa hahmoa"

– Vau, te olitte mielettömiä. Upeaa, kiitos, Sanna hehkuttaa ystävilleen. 

Sanna Marin
– En tiedä jännittääkö, mutta tuntuu kuin olisin aivan toisessa todellisuudessa, Sanna kuvailee tuntemuksiaan studioyleisölle.

Ennen kuin Sanna ystävineen livahtavat takahuoneeseen, on poliitikon avattava yleisölle Bond-faniuttaan. 

– Rakastan toimintaleffoja. Olen nähnyt kaikki Bondit monta kertaa. Sean Connery on tietysti oikea Bond, mutta kyllä Daniel Craig on myös aika kova, Sanna sanoo. 


Lue myös: Hurmasiko The White Lotuksen toisen kauden henkeä salpaava italialaismiljöö? Hotelliyö saattaa kivuta liki 10 000 euroon

Laulu rakkaudelle on katsottavissa MTV3-kanavalla alkaen 5. helmikuuta kello 19.30.
 

01.02.2023 14:16 | Teksti: Sari Nurmo | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa