fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Daniela saa ahdisteluviestin ja Akin naama löytyy
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Daniela saa ahdisteluviestin ja Akin naama löytyy

Daniela viestittelee komean faninsa kanssa, mutta järkyttyy, kun mies lähettää hänelle ”dickpicin” eli kuvan peniksestään. Daniela blokkaa ahdistelijaksi osoittautuvan faninsa somessa, mutta hetken päästä mies ilmestyy Mooseen asiakkaaksi. Kristian auttaa Danielaa selviämään tilanteesta. Henrik osuu paikalle ja saa tietää Danielan viestittelyistä. Hän antaa tyttöystävälleen anteeksi, mutta huolestuu, osaako Daniela varoa julkisuuden vaaroja.

Lue myös: Miten Salkkarit-hurmurin suhdesopalle kävi Ex on the Beachin jälkeen? – Epäili Jannilla olevan toinen nainen ja suuttui

Joanna kutsuu Noelin kuulusteluihin Matiaksen yliajosta. Sillä välin Aki penkoo Noelin tavaroita ja löytää Noelin pahamaineisen Aki-naamarin. Aki jättää naamion sille sijoilleen poliisien löydettäväksi. Mahtaakohan Noel kuitenkin ehtiä taas askeleen edelle?

Noel Akselsson
Noel taitaa jälleen päästä kuin koira veräjästä 

Noel on tihutöidensä ohella myös hyvien puolella, sillä hän hoitaa Violan, Miran ja Nellan oikeudenkäyntiä. Viola onnistuu Noelin avulla pitämään koskettavan puolustuspuheenvuoron. Syyttäjä kuitenkin hiostaa Miraa niin kovin, että Miraa alkaa supistella.

Lue myös: Kulttireality uusitaan: Pahan onnen rakennusprojektista syntyi kaikkien aikojen tosi-tv-sarja

Ainolla ja Joonatanilla menee sukset ristiin, kun Aino ei ole tuntevinaan huoltohommia tekevää miesystäväänsä arvokkaiden vieraiden edessä. Joonatan hautoo pahaa mieltään ja päättää näpäyttää Ainoa saapumalla tämän bisnesbrunssille tyylikkäässä puvussa. Tilanne päättyy riitaan ja myöhemmin laihaan sopuun, jonka alla konfliktin siemenet yhä itävät.

Salla ja Kari ovat muuttaneet tilapäisesti takaisin Taalasmaille pakoon talossaan olevaa kummitusta. Ulla yrittää manata kummituksen pois etäyhteydellä. Manauksen jälkeen Kari ja Salla palaavat talolle, jossa kummitus edelleen piileksii. 

Jakso 4230

Ismo ja Lasse lähtevä Lahteen tapaamaan Sampon isää, Panua, vaikka Kalle nimenomaan on kieltänyt Ismoa sotkeutumasta asioihinsa. Panu saapuu takaisin Pihlajakadulle tapaamaan Sampoa. Sampo avautuu isälleen suhdeasioistaan ja Panu pyytää anteeksi aiempaa käytöstään ja lupaa hyväksyä Sampon sellaisena kuin hän on. Nyt Sampo on valmis hieromaan sopua Kallen kanssa, mutta Kalle on edelleen loukkaantunut Sampon aiemmasta käytöksestä.  

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Brooke tunnustaa tekonsa – Ridgen reaktio yllättää aluksi

Salatut elämät mtv-palvelussa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

13.06.2022 07:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa