fbq
SuoratoistoMiten Salkkarit-hurmurin suhdesopalle kävi Ex on the Beachin jälkeen? – Epäili Jannilla olevan toinen nainen ja suuttui
Miten Salkkarit-hurmurin suhdesopalle kävi Ex on the Beachin jälkeen? – Epäili Jannilla olevan toinen nainen ja suuttui

Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0. -ohjelma tulee tiistaina 7.6. päätökseensä. Ennen kameravalojen sammumista realityyn osallistuneet nuoret istutettiin studioon käymään läpi suurimmat draamat, mitä kauden aikana tapahtui. Jakso on nähtävillä discovery+-palvelussa. 

Studioisäntä Niko Saarinen nostaa esiin Salatut elämät -sarjassa näytelleen Joonatan Suvisen ja Jannin suhdesäädön. Kaksikko viihtyi tiiviisti yhdessä huvilalla, ja molemmilla oli vahvoja tunteita toisiaan kohtaan. Suhteessa ei myöskään draamalta ja mustasukkaisuudelta vältytty. 

Riitaa aiheutti myös se, kun isukiksi tituleerattu Joonatan sanoi Japelle, että Janni on hänen, kun mies oli ilmoittanut kiinnostuksestaan naista kohtaan. Janni kuuli kautta rantain Japen kiinnostuksesta. Janni otti asian esiin yhtenä bileiltana Joonatanin kanssa, ja riita oli valmis. 

Janni ja Joonatan päättivät riidan jälkeen olla pelkästään kavereita. Ei aikaakaan, kun Joonatan alkoi viettämään aikaa enemmän Amandan kanssa, jonka kanssa hänellä oli takanaan onnistuneet treffit. 

Hetken hengailtuaan Janni ja Joonatan päätyivät kuitenkin palaamaan takaisin yhteen. Joonatan myös totesi Amandalle, että aikoo viettää huvilalla aikaa Jannin kanssa, mutta ulkomaailmassa hän voisi kuvitella jotain Amandan kanssa. 

Lue lisää: Salkkarit-tähden erikoinen naisruletti hämmentää Ex on the Beachissa – haluaa eri naiset ohjelmassa ja ulkomaailmassa

Janni ja Joonatan
Joonatanin ja Jannin suhteessa ei draamalta vältytty. 

Hässäkkää

Nyt kolmikko kertoo, mitä tapahtui, kun seurue lähti Rukalla sijaitsevalta huvilalta ja meni hotelliin yöksi. Janni ja Joonatan olivat sopineet viettävänsä yön yhdessä. 

Joonatan paljastaa, ettei yö ja ilta menneet suunnitelmien mukaan. 

Miehen mukaan ilman ”hässäkkää” hänellä ja Jannilla olisi voinut olla jotain. Joonatan pyytää Jannia selventämään, mistä hässäkässä oli kyse. 

– Ennen matkalle lähtöä olin nähnyt yhden mimmin kanssa kerran. Maksimissaan kaksi kertaa, ja meillä ei siis ollut mitään. Reissun jälkeen koodailtiin sitten tämän mimmin kanssa, ja isukki siitä vähän suuttui ja otettiin yhteen, Janni kertoo. 

Joonatan kertoo kokeneensa, ettei Janni halunnut viettää hänen kanssaan viimeistä iltaa yhdessä, varsinkin kun he asuvat eri kaupungeissa. 

– Kun oltaisiin voitu olla kahdestaan, niin se käytettiin mieluummin eksän kanssa olemiseen. 

– Ei ole eksä, Janni korjaa. 

Roosa tulee keskustelun väliin ja toteaa, ettei naisen ja Jannin välillä ollut yhtikäs mitään. He olivat tavanneet hotellin edessä tupakalla. 

Janni paljastaa, että Joonatan lähti lopulta hotellista sanomatta sanaakaan. 

Lue myös: Kommentti: Te himokkaat Ex on the Beach -nuoret: jos te olisitte lapsiani, hakisin teidät niskaperseotteella kotiin

Janni
Amandalla ja Joonatalla klikkasi jo ensimmäisellä treffeillä. 

Miten suhteille kävi? 

Jannin ja Joonatanin keskustelua on kuunnellut vieressä koko ajan Amanda, jolla on ollut tunteita Joonatania kohtaan jo ensinäkemisestä lähtien. Amanda kertoo myös, että viestitti selvästi Joonatanille, ettei halua olla hänen kakkosvaihtoehtonsa. 

Joonatan paljastaa, että pian hotelliepisodin jälkeen he alkoivat viestitellä Amandan kanssa. 

– Meni päivä! 24 tuntia, Janni tarkentaa tuohtuneena. 

Joonatanin mukaan hän halusi ottaa heti yhteyttä Amandaan, koska halusi aloittaa uuden sivun elämässään ja unohtaa Jannin. Jannin ystävä Aliisa on sitä mieltä, että Joonatanin käytös on enemmänkin sitä, että hän haluaa laastarisuhteen. Tästä Joonatan ei ole vakuuttunut. 

Miten suhteiden sitten kävi kameravalojen sammuttua?

Joonatan esti Jannin Snapchatissa, eivätkä he ole olleet missään yhteydessä, lukuun ottamatta kotibileitä, joissa he näkivät. Joonatan ja Amanda ovat nähneet toisiaan, muttei vakavissa merkeissä. 

– Ei me olla pariin viikkoon nähty, ollaan hyviä ystäviä, Joonatan täsmentää. 

Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0. katsottavissa discovery+-palvelussa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

 

07.06.2022 08:00 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa