fbq
TVBachelor-Tuomas valitsi lopulta mustan hevosen: ”Oon ihastunut häneen”
Bachelor-Tuomas valitsi lopulta mustan hevosen: ”Oon ihastunut häneen”

Tuomas oli viettänyt jo edellisessä jaksossa yön yli kestäneet treffit Sarin kanssa, ja nyt oli Hannan vuoro. Tuomas oli sitä mieltä, että hänen ja Hannan välillä on ollut kemiaa, mutta hän paljasti kameralle, että on epäröinyt tunteitaan Hannaa kohtaan. Hanna kertoi myös tuntevansa, että heidän välillään on jännite, mutta häntä mietitytti, onko hän liian menevä Tuomakselle. 

Päivän kääntyessä iltaan Tuomas kuitenkin koki, että hänen tunteensa Hannaa kohtaan olivat päivän mittaan vahvistuneet. Hannakin oli seuraavana aamuna yhtä hymyä.
– Tuomaksessa ehdottomasti semmonen piirre, mikä on vedonnut muhun jo jonkin aikaa on se, että hänestä huokuu semmonen lämminsydämisyys ja aitous, hän arvioi.

Hän sanoi, että haluaisi jatkaa tutustumista Tuomakseen tulevaisuudessakin. 
– Näen, että tässä vois olla paljon potentiaalia. 

Lue myös: Kummatkin Bachelorit tavoittelevat Hannaa, joka ei osaa vieläkään valita – jääkö naiselle luu kouraan?

Viimeisessä ruususeremoniassa Tuomas kohtasi Sarin ja kehui, miten samalla aaltopituudella on ollut tämän kanssa ja ollut viehättynyt hänen kypsyydestään ja keskustelutaidoistaan. 
– Mä koen, että mä oon ihastunut toiseen naiseen täällä ja sen takia mä en voi antaa sulle ruusua, Tuomas kuitenkin päätti.

Tuomas kommentoi kameralle, että tilanne tuntui hänestä pahalta, sillä hänellä oli tunteita Saria kohtaan ja hän tiesi, että niin myös Sarilla häntä kohtaan. 
– Tuomas ei nyt selkeestikään ollut oikea mies mulle, ja mä jatkan etsimistä, Sari totesi.

Bachelor

Viimesen ruusun Tuomas siis antoi Hannalle, joka tuli ohjelmaan mukaan myöhemmin kuin suurin osa muista naisista ja herätti kiinnostuksen heti sekä Tuomaksessa että Timossa.
– Voin kyllä ehdottomasti sanoa, että oon ihastunut häneen. Ja ennen kaikkea on tosi vahva fiilis siitä, että haluaa vaan päästä viettää aikaa hänen kanssaan kahdestaan ja nimenomaan tutustumaan entisestään, Tuomas suisutti.

Hanna oli iloisesti yllättynyt tilanteen saamasta käänteestä. Hän oli jo edellisessä jaksossa hämmästynyt päästyään kahden viimeisen naisen joukkoon.
– Oon tosi onnellinen. Sillon kun tulin tänne, ei olis voinut uskookaan, että pystyis löytyy tämmönen henkilö täältä ja samaan tällaista yhteyttä aikaan, ja oon tosi yllättynyt, miten tällainen aito yhteys on täältä löytynytkin.

Lue myös: Bachelor-Timo teki lopullisen valinnan: ”Varmasti on mahdollisuus myös rakkauteen”

Haku uudelle Bachelor-kaudelle on jo käynnissä: mtv.fi/haemukaan

Bachelor 2022 -kausi katsottavissa mtv-palvelussa ja C Morella.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

17.05.2022 22:01 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa