fbq
TVNäin Vappu Pimiä arvioi Ernest Lawsonin suoritusta TTK-juontajana: ”Se on peiliin katsomisen paikka”
Näin Vappu Pimiä arvioi Ernest Lawsonin suoritusta TTK-juontajana: ”Se on peiliin katsomisen paikka”

Vappu Pimiä on julkaissut Instagram-tilillään kirjoituksen siitä, millaista oli työskennellä ensimmäistä kertaa Ernest Lawsonin juontajaparina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Ernest Lawson hyppäsi ensimmäistä kertaa elämässään ison viihdeohjelman juontajan saappaisiin tänä syksynä nähdyllä TTK-kaudella pitkäaikaisen juontajan Mikko Leppilammen jätettyä pestin viime kauden jälkeen. 

Ernest hoiti tanssien jälkeiset haastattelut, kun taas Vappu emännöi lähetystä tanssiparketin puolella.

Lue myös: TTK:n juontokuviot päivittyvät – Vappu Pimiä saa siirron

– Ensimmäistä kertaa tehtiin töitä yhdessä @ernestlawson_kanssa ja en olisi voinut saada parempaa juontoparia rinnalleni Mikon lähdön jälkeen, Vappu kirjoittaa.

– Olet Erkku aivan super tyyppi, jonka kanssa on levollista ja helppoa tehdä töitä. Olet myös todella taitava työssäsi ja kuten olenkin sanonut monille: jos sinun kanssa ei tule toimeen, on se peiliin katsomisen paikka, sillä mun on todella vaikea kuvitella että joku ei tulisi kanssasi toimeen. Kiitos tästä syksystä ja toivottavasti päästään jatkamaan tätä hyvin alkanutta matkaa, hän kiittelee.

Suomen katsotuimman viihdeohjelman juontaminen suorana lähetyksenä ei onnistu keneltä tahansa, mutta myös Ernest kertoi aiemmin Katsolle saaneensa juontotyöstään pelkästään positiivista palautetta. 

Hän ei halunnut myöskään tulla rinnastetuksi Leppilampeen.

– Tein heti itselleni selväksi, etten edes yritä täyttää Mikon valtavia saappaita. Otan niiden viereen nämä vähän pienemmät tennarit, joihin olen hypännyt, hän sanaili.

Lue myös: Tv-katsojat harvinaisen yksimielisiä – tällaista palautetta Mikko Leppilammen korvannut Ernest Lawson saa TTK-lähetyksistä: ”Tein itselleni selväksi…”

22.11.2022 13:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Kai Joronen

Seuraa meitä somessa