fbq
TVNäihin tv-ohjelmiin haetaan nyt osallistujia: Bachelor, Unelmahäät, Naked Attraction, Diili, Rikkaat ja rahattomat…
Näihin tv-ohjelmiin haetaan nyt osallistujia: Bachelor, Unelmahäät, Naked Attraction, Diili, Rikkaat ja rahattomat…

Jos mielit televisioon, nyt on monta hyvää tilaisuutta, kun kanavat hakevat osallistujia hittiformaattiensa uusille kausille.

MTV hakee osallistujia nyt muun muassa seuraaviin ohjelmiin: Bachelor, Suomen surkein kuski, Kenen kotona?, Suomen kaunein koti, LEGO Masters Suomi, Stadi vs. Lande, Supernanny, deittirealityyn nimeltä Sinkkulaiva, ja lisäksi MasterChef Suomeen haetaan osallistujiksi sekä ammattilaisia että kotikokkeja. 

Lue myös: Näin kävi Bachelor-Timon ja Sonjan suhteelle kuvausten jälkeen: "Onhan se pirun vaikeaa..."

Bachelor

Lisäksi mukaan voi päästä vielä toistaiseksi nimettömiin Maikkarin uutuussarjoihin, joista yhdessä haetaan elämänkumppania asiantuntijoiden avulla, ja toisessa asiantuntijat etsivät ihmisille uusia koteja uusilta paikkakunnilta näiden tietämättä, missä päin Suomea ne sijaitsevat.

Osallistujia haetaan myös uuteen ohjelmaan, jossa kodinuudistustiimi auttaa raivaamaan koteja, joissa vallitsee sekasotku ja tavarapaljous.

jaajo

Nelonen etsii uusia osallistujia Rikkaat ja rahattomat -ohjelmansa uudelle kaudelle. Ohjelmassa varakkaat ja pienillä tuloilla elävät vaihtavat viikoksi koteja.

Lisäksi kanavalla on auennut haku seuraavalle Diili-kaudelle, jossa etsitään Jaajo Linnonmaan yritysryppäälle operatiivista johtajaa.

Discoverylla etsitään puolestaan osallistujia nakuilemaan Naked Attraction Suomeen ja legendaariseen hääohjelmaan Unelmahäihin

Lue myös: Unelmahäät-sulhanen joutui pakenemaan ex-miestä aamunkoitteessa – tarina kuin Mamban Lauantai-ilta-biisissä

naked

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Seuraa meitä somessa