fbq
SuoratoistoUnelmahäät-sulhanen joutui pakenemaan ex-miestä aamunkoitteessa – tarina kuin Mamban Lauantai-ilta-biisissä
Unelmahäät-sulhanen joutui pakenemaan ex-miestä aamunkoitteessa – tarina kuin Mamban Lauantai-ilta-biisissä

Unelmahäät-kauden toiseksi viimeisessä, 23.5. discovery+:ssa julkaistussa jaksossa juhlitaan 51-vuotiaan Minnan ja 49-vuotiaan Markon häitä. 

Lue myös: Tässä ovat Unelmahäät-sarjan uudet parit – eroottisena tanssijana työskennellyt sulhanen on ollut kihloissa yhdeksän kertaa

Pari tapasi ensimmäisen kerran heinolalaisessa yökerhossa joulukuussa 2015. Kun pariskunta käy läpi tapaamistaan ohjelmassa, soi taustalla Mamba-yhtyeen legendaarinen kappale Lauantai-ilta

Vuonna 1986 julkaistulla samannimisellä albumilla mukana ollut ralli kertoo viikonloppillasta, jona kertoja lähtee kavereidensa kanssa yksille, mutta ilta venähtää, kun baariin saapuu kiinnostavaa seuraa.

Laulun kertoja päätyy viettämään romanttista yötä vieraan henkilön kanssa. Aamulla, juuri kun joku saapuu eteiseen, kertoja huomaa yöpöydällä sormuksen ja pinkoo pakoon.

Biisi kuvittaa oivalla tavalla myös Minnan ja Markon tapaamista. Minna oli ollut jo lähdössä kotiin baarista, kunnes Marko tuli juttelemaan hänelle.

– Mielenkiinto Markoa kohtaan heräsi. Että voiko tällaisia miehiä vielä olla, jotka ovat suht koht normaaleja, Minna muistelee.

Pari lähti viettämään yhteistä yötä Minnan luo, mutta aamun tullen Minna joutui ajamaan Markon tiehensä, sillä hän asui vielä yhdessä ex-miehensä kanssa ja pelkäsi tämän saapuvan kotiin. 

Marko lähti kohti auringonnousua liukkaasti, mutta toisin kuin Mamban biisissä, pari ehti vaihtaa numerot. Luurit pirisivät jo samana iltana. Minna ja Marko aloittivat tapailun ja rakastuivat. 

Kun seurustelun aloituksesta oli kulunut puoli vuotta, oli aika harkita seuraavaa siirtoa. Marko eli vielä kahdestaan nuorimman tyttärensä kanssa, ja edessä olivat keskustelut uuden naisen ilmaantumisesta saman katon alle. Tytär suhtautui asiaan suotuisasti, ja Minna muutti Markon luo. 

Lue myös: No huhhuh! Unelmahäät-morsian ei tingi timanttien koosta – sulhanen: ”Ei varmaan mene lähimaksulla”

Marko ja Minna

Kosinta kusitauolla

Noin kuukausi yhteenmuuton jälkeen Minna ja Marko olivat viettämässä iltaa kavereiden kanssa. Kun tilataksi kuljetti juhlivaa seuruetta illanvietosta kotiin, piti puolimatkassa pysähtyä tarpeille.

Marko päätti kaikkien hämmästykseksi polvistua Minnan edessä ja kysyi tätä vaimokseen.

– Pistin polvet murskeeseen ja kysyin Minnalta, että tulisitko vaimoksi, Marko kertoo.

Minna oli eleestä yllättynyt, mutta vastasi nopeasti myöntävästi. 

– Kyllä siinä meni vähän hämilleen, Minna muistelee myöhemmin. 

Lue myös: Unelmahäät-sulhanen kosi puolisoaan auton öljypropun tiivisteellä – kihlajaislahjaksi puutarhaletku

Unelmahäät TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa maanantaisin. Discovery+:ssa jaksot esitetään viikon ennakolla. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

23.05.2022 10:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Sari Heikkilä/Discovery

Seuraa meitä somessa