fbq
TVMTV lipsautti hämmentävän tarkkoja tietoja julki: Ovatko nämä julkkikset mukana TTK:ssa?
MTV lipsautti hämmentävän tarkkoja tietoja julki: Ovatko nämä julkkikset mukana TTK:ssa?

Torstaina (4.8.) julkistetaan MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -kilpailun uudet tähtioppilaat.

Perinteisesti julkistustilaisuus on ollut Suomen varjelluin salaisuus, sillä tähtioppilaat eivät ole hiiskuneet asiasta usein edes lähipiirilleen.
Nyt MTV:n Katsomossa osa tanssinopettajista antoi vihjeitä omista oppilaistaan.

Vihjeiden perusteella on melko selvää, että tulevana kautena parketilla pyörähtävät ainakin ex-jääkiekkoilija Siim Liivik ja Atlanti yli -ohjelmastakin tuttu Joel ”Jolle” Harkimo.

Lue myös: Tullaanko nämä julkimot näkemään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa?

Onko muita seriffejä?

Maikkarin julkaisemalla videolla tanssinopettaja Katri Mäkinen kertoo, että hänen oppilaansa on tunnettu voimasta.
- Voimassa ja sanannopeudessa tässä kaupungissa on vain yksi seriffi, Katri vihjaa.

Vihje sopii häkellyttävän hyvin ex-jääkiekkoilija Siim Liivikiin.
Märkä-Simona tunnettu ex-jääkiekkoilija on mukana JVG:n Pienissä häissä -biisissä.
- Siis faktahan on se, et täs kaupungis on vaa yks sheriffi. Ja se oon mä!, Simo feataa kyseisessä kappaleessa.

Simon läsnäolon puolesta puhuu se, että myös JVG:n Jare ja VilleGalle ovat olleet ohjelmassa mukana. Onkin oletettavaa, että duo on antanut Simolle vahvan suosituksen suosikkiohjelmasta.

34-vuotias hyökkääjä lopetti aktiiviuransa kaksi vuotta sitten. Simon Instagram-tililtä paljastuu, että mies on yhä edelleen varsin lihaksikkaassa kunnossa.

Taasko Harkimo mukana?

Tanssinopettaja Tiia Elg kertoo, että hänen oppilaansa on kuvaillut itseään kömpelöksi merikarhuksi. Samalla Tiian taustalla näkyy silhuetti, jonka voisi kuvitella kuuluvan Joel Harkimolle.

Merikarhu-viittaus liittynee Jollen vahvaan purjehdustaustaan. Jolle on jatkanut Hjallis-isänsä purjehdusuraa, tosin hieman pienimuotoisempana. Siinä missä isä-Hjallis on purjehtinut maailman ympäri, Jolle on keskittynyt Atlantin ylityksiin lastinaan kourallinen julkkiksia. Katsojat ovat saaneet osallistua matkalle Atlantin yli -ohjelman välityksellä.

Harkimoita on aiemminkin nähty parketilla. Vuonna 2006 Jollen äiti, tuolloinen kansanedustaja Leena Harkimo otti osaa kisaan.

Eläinrakas polkkatukka

Tanssinopettaja Aleksi Seppänen kehuu oppilastaan sydämelliseksi ja eläinrakkaaksi. Kyseinen luonnehdinta sopii hyvin moneen julkkikseen, mutta Aleksin takana näkyvästä silhuettikuvasta paljastuu, että piirteet ovat kuin Mari Valosaaren. Eläinrakas ja polkkatukkainen Mari on hevosihmisiä. Hänellä on tallissa tällä hetkellä ainakin yksi oma heppa ja sen varsa.

Lue myös: Kuka on ollut mieleenpainuvin TTK-kilpailija kautta historian? Jukka Haapalaiselta yllättävä vastaus

Onko Evelina tai Pilvi?

Marko Keränen puolestaan paljastaa, että hänen oppilaansa kovan popparikuoren alla on herkkä runosielu.Kuvaus saattaisi sopia vaikkapa Evelinaan.
Anssi Heikkilä hehkuttaa oppilastaan erittäin muuntautumiskykyiseksi. Kuka tietää, vaikka Putouksesta tuttu näyttelijä Pilvi Hämäläinen olisi lähtenyt kilpailuun mukaan.

Saana Akiola vihjaa oppilaansa olevan radiosta tuttu. Silhuettikuva voisi olla vaikkapa Ylen radiojuontaja Juuso ”Köpi” Kallion. Viime vuonna TTK-parketilla nähtiin Köpin kollega, radiojuontaja Jenni Poikelus.

Torstaina 4.8. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pressitilaisuudessa paljastuu, ketkä ovat ne 11 tähtioppilasta, joita tänä syksynä nähdään suosikkiohjelmassa. Katson verkkosivuille päivitetään heti tuoreet julkistukset ja tanssiparien kuulumiset.

Lue myös: Kuka on seuraava Tanssii tähtien kanssa -opettaja? Tässä ovat ehdokkaat 

Tanssii tähtien kanssa alkaa MTV3:lla sunnuntaina 28.8.
 

Seuraa meitä somessa