fbq
TVTullaanko nämä julkimot näkemään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa?
Tullaanko nämä julkimot näkemään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa?

Supersuosittu Tanssii tähtien kanssa -ohjelma palaa jälleen. Syksyllä Maikkarilla starttaa jo kilpailurealityn 15. tuotantokausi. 

Joka vuosi keskustelupalstoilla ja kahvipöydissä spekuloidaan, ketkä julkisuudesta tutut suomalaistähdet valloittavat tanssilattian ja uskaltautuvat laittamaan itsensä likoon niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kilpailijoiden julkistus tapahtuu tänäkin syksynä ohjelman erillisessä lehdistötilaisuudessa huomenna torstaina (4.8.), mutta mikään ei estä spekuloimasta tulevaa kilpailijakaartia etukäteen.

Erityistä huomiota ovat tällä hetkellä herättäneet TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelman osanottajat. Sarjassa etsitty uusi tähtiopettaja liittyy ammattitanssijoiden joukkoon alkavalla TTK-kaudella. Torstaina julkaistavassa jaksossa opettajakokelaat pääsevät tanssittamaan viimeisessä tehtävässään tähtioppilaita.

Lue myös: Kuka on seuraava Tanssii tähtien kanssa -opettaja? Tässä ovat ehdokkaat 

Jaksossa nähtäviä tähtioppilaita ovat muun muassa tosi-tv-tähti Jeffrey Lawman, fitnessurheilija Pernilla Böckerman sekä julkkiskokki Teemu Laurell. Asia selviää finaalijakson mainosklipistä.

Kysymys kuuluukin, paljastiko MTV osan huomenna julkaistavista ja varjellen salatuista tähtioppilaista mainoksen muodossa jo etukäteen?

Muita potentiaalisia ja kansan huulilla olevia tähtioppilaita tulevalla kaudella voisivat olla esimerkiksi hiljaiseloa jo jonkin aikaa viettänyt tubettaja Arttu Lindeman sekä somevaikuttaja Enni Koistinen. Erityisesti Koistinen on toitottanut omaa halukkuuttaan osallistua ohjelmaan. Ovatko sarjan tekijät kuulleet Koistisen kutsun?

Sosiaalisesta mediasta tuttujen kasvojen lisäksi tanssijoiden joukossa on totuttu näkemään julkimoita musiikkimaailmasta. 

Pinnalle ovat nousseet muun muassa Erikoisjoukot-ohjelmassa loistanut laulaja Elias Kaskinen sekä hänen huhuttu tyttöystävänsä ja ihastusta herättänyt artisti Nelli Matula.

Muita ohjelman luonteeseen sopivia ja musiikkimaailmasta tuttuja henkilöitä voisivat olla esimerkiksi rääväsuuräppäri Petri Nygård, joka toisi sarjaan kaivattua säpinää. Vai nähdäänkö tanssilattialla kenties Nygådin kuvankaunis juontajapuoliso Susanna Laine?

Lue myös: Uusi TTK-juontaja Ernest Lawson paljastaa vinkkinsä tuleville tähtioppilaille: "Ei voi valehdella tai feikata"

Televisio-ohjelmista syrjään vetäytynyt Aki Manninen voisi yllättää kansan notkeilla lanteillaan. Ilahduttava näky parketilla saattaisi olla myös Iholla-sarjassa elämäänsä avannut Piritta Hagman. Nostihan ohjelma hänen ex-puolisonsa Niklas Hagmaninkin kansan suosioon.

Erityistä suosiosta televisiokasvojen joukosta ovat nauttineet myös meteorologi Annina Valtonen sekä tv-juontajanakin kunnostautunut Janni Hussi.

Jos iloluontoinen Janni ei ole suostunut laittamaan itseään likoon, olisiko hänen avopuolisostaan Joel Harkimosta parkettien partaveitseksi? Vai haluaisiko kansa nähdä tanssin pyörteissä pikemminkin Joelin isäukon Hjallis Harkimon?

Urheilumaailman hulivilipojat Kalle Palander ja Toni Nieminen aiheuttaisivat varmasti keskustelua rullatessaan rumbaa tanssilattian poikki. 

Huippu-urheilijoiden joukosta kilpailuviettiä ei tarvitsisi kauaa kaivella, jos osanottajien joukossa yllättäisivät esimerkiksi aitajuoksija Lotta Harala tai pikajuoksija Nooralotta Neziri.

Yhden suurimmista kohahduksista yleisössä aiheuttaisivat takuulla muhkeasta tilipussistaan tunnettu Sara Sieppi, jota on varmasti maaniteltu ohjelmaan vuosien varrella monesti. Myöntyykö Sieppi vihdoin tanssiopettajien taivutuksiin?

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä veikkauslistalle pääsee sarjasta näyttävät hyvästit jättänyt näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi.

Lue myös: Mikko Leppilampi lopettaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana

Kerta olisi ensimmäinen, kun juontopaikalta hypättäisiin kisaajaksi. Aiemmin roolit ovat vaihtuneet toiseen suuntaan, kun Vappu Pimiä ja uusi juontaja Ernest Lawson loistivat tähtioppilaina.

Osuuko yksikään arvauksista oikeaan? Se selviää torstaina 4.8. Tanssii tähtien kanssa -lehdistötilaisuudessa.

 

Seuraa meitä somessa