fbq
TVKummatkin Bachelorit tavoittelevat Hannaa, joka ei osaa vieläkään valita – jääkö naiselle luu kouraan?
Kummatkin Bachelorit tavoittelevat Hannaa, joka ei osaa vieläkään valita – jääkö naiselle luu kouraan?

Hanna on tässä vaiheessa ainoa nainen, joka edelleen on saanut ja hyväksynyt ruusuja molemmilta miehiltä. Hän on päässyt sekä Timon että Tuomaksen kanssa yksilötreffeille useampaan kertaan, mutta ei ole osannut päättää, kumpi miehistä häntä enemmän miellyttää. 

Lue myös: Molemmat Bachelorit liehittelevät Hannaa – kummalle hän lämpenee?

Uudessa jaksossa Timo ja Tuomas keskustelevat naisista keskenään saunan lauteilla. Timo kertoo, että hänellä on ollut alusta asti Sonjan kanssa henkinen yhteys. Myös Hennan kanssa hänellä on kipinä syttynyt.
– Hanna on pelannut vähän varman päälle siinä mielessä, että hän on selkeestikin erilainen kuin nämä kaksi muuta. Hän on enemmän sitä hitaasti syttyvää tyyppiä, mitä ymmärrän ihan täysin. Ja siinä on just se syy, minkä ymmärrän, että hän ei voi pakottaa itseään sillä tunteella mukaan, mitä ne kaksi muuta on, niin tarviis vähän enemmän aikaa siihen, Timo analysoi.

Bachelor

Tuomaskin kertoo olevansa paljon varmempi Sarin ja Katjan kiinnostuksesta häntä kohtaan kuin Hannan.
– Just toi epäröinti, niin tietyllä tapaa ei ole hyvä, hän linjaa.

Hanna ei osaa itse sanoa vieläkään, kumpi miehistä häntä kiinnostaisi enemmän. Hän toteaakin, että tarvitsisi enemmän aikaa ja ymmärtää, että tämä saattaa miehiäkin vaivata. 
– Ehkä itse en ottaisi ensiksi sitä, ketä seilaa, eikä ole vielä ihan päättänyt mieltään. Siksi jännitän omaa kohtaloani, hän sanoo ennen viimeistä ruususeremoniaa. 

Lue myös: Kipinä sammui – molempien miesten suosikkinainen Bachelorista ulos

Bachelor tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.
 

09.05.2022 19:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa