fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Dawn ja Billy kihlautuvat
Emmerdalen juonipaljastukset: Dawn ja Billy kihlautuvat

Emmerdalessa ensi viikolla Billy tekee ison siirron ja Rishi huolestuu Manpreetin katoamisesta.

Kylen tila tasaantuu, mutta Cain janoaa yhä kostoa Bellen ja Kylen metsään tietämättään jättänyttä Ellisiä kohtaan. Hän määrää Marlonin antamaan Ellisille häädön.  
Billy kosii Dawnia uutenavuotena ilotulitusrakettien loisteessa, ja häkeltynyt Dawn vastaa myöntävästi. Meena tajuaa, ettei Billy ole hänestä kiinnostunut. 

Manpreet yrittää paeta Meenan ollessa hetken poissa, mutta tämä palaa takaisin ja saa hänet kiinni. Rishi alkaa kaipailla Manpreetia ja ilmoittaa poliisille, kun ei saa tähän yhteyttä. Harriet käy nuuskimassa Manpreetin asunnolla, mutta ei löydä mitään. 

Meena tajuaa, että Leannan sormus on kadoksissa. Hän epäilee heti Noahia. Noah panikoi ja pyytää sormuksen takaisin Chloelta. Noah ujuttaa sormuksen Samsonille, mutta Meena näkee kaiken ikkunasta. Pian Meena väijyy Samsonia tämän kotitalolla.

Nate joutuu vaeltamaan kodittomana talosta taloon. Cainkaan ei huoli häntä luokseen kuultuaan pettämisestä. Nate yrittää lähestyä Tracya, mutta Vanessa suojelee häntä raivoisasti. Vanessa ei kerro Tracylle Naten vierailusta, ja Tracy on loukkaantunut, kun Nate ei edes yritä tulla tapaamaan Frankieta.  

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Vanessa palaa kylään – uusi tyttöystävä saa Naten pasmat sekaisin

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
03.02.2023 13:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa